Tax.lt narys martyna1990

M
Tax.lt narys nuo
2014-06-18
martyna1990
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2014-06-18 13:31 Gyventojų pajamų mokestis » buto nuomos sutartis » #1228803
Buto nuomos sutartsi - manau, kad rašau į temą.
Visur visada rašoma, kad sutartį nutraukia nuomininkas, tada kyla problemos ir t.t... Ne, mano atvėju, tai nuomotojas kaltas. Situacija tokia:
Balandžio mėn. pradžioj susiradom su drauge 2kamb. butą, tačiau nuomotojas pasakė, kad butą išnuomos tik birželio 1d. Ok, mums tiko. Pasirašėm ant lapo, kad davėm užstatą. Viskas ok. Atėjo birželio 1d. ir mes įsikraustėm. Sumokėjom už birželio mėn. nuomą, pasirašėm sutartį. Nei iš šio nei iš to nuomotojas skambina birželio 16d., kad grįžta jo dukra iš užsienio ir kad atlaisvintume patalpas kuo greičiau, bet būtų labai gerai iki liepos 1d. STOP! What? 2 mėn pralaukėm, pagyvenom 2 sav. ir lauk? Sutartyje parašyta, kad reikia raštiškai pranešti prieš dvi savaites... Tai šiuo atveju, nuomotojas turėjo pranešt tada birželio pradžioje ir žinoma RAŠTIŠKAI. Esu pasimetusi, strese dideliam, nes laiko nedaug susirasti naujam būstui. Kaip taip galima elgtis??? Toks pyktis, kad norėtųsi, jog grąžintų ne tik užstatą, bet ir nuomą už birželį, komunalus jau susimokėtume.. Mes per tą laiką kol laukėm to buto (per 2mėn) būtumę susiradusios kitą butą ir galbūt nebūtų net išvarę per tas 2sav.
Kartais nebesuprantu tada kam tos sutartys pasirašomos. Ši sutartis buvo pasirašyta metams. Kas durniausia, kad jei nuomininkas nutraukia, tai jau nuomotojui problemos didžiulės susirast žmones, tai nuomininkas turi dar pinigų nuomotojui duot už mėnesį ar du, NES nutraukiama sutartis. O jau kai nuomotojas tokią nesamonę padaro, tai sorry, atlyginsiu remontą ir nuostolius (KOKIUS REMONTUS IR NUOSTOLIUS MES GALĖJOM TURĖT PER 2SAV.?).. Tipo nuomininkui lengviau susirast butą? Hrrrr...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui