Tax.lt narys medinuke

M
Tax.lt narys nuo
2004-07-20
medinuke
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2006-10-18 15:30 Įvairūs » Padekite!!! » #330020
Neaišku kokį darbą dirbat ir kiek uždirbat ? O darbo krūvis priklausys nuo medicinos komisijos išvadų.
2005-07-28 16:05 Darbo teisė » darbo sutarties pasirasymas atgaline data » #193029

Jurasic rašė: tokie susitarimai, kad as pasirasau DS atgaline, o jie vykdo tokios ir tokias salygas, kad ir rasytiniai, manau butu niekines vertes, nes darbuotojas ju niekur nepanaudos jei darbdavys eilini karta "imontuos ragus", teisme ar VDI tokio lapuko neistrauksi, nes ir pats gali gauti (pagal BK dokumentu klastojimas). nebent tartis zodiskai, ir jie pirmiau ivykdo savo isipareigojimus, o darbuotojas tik tada (kai tures liuks rekomendacija, pinigelius ir ju pasirasyta, sutvarkyta DS) deti savo parasa


Čia jokie susitarimai...tiesiog jeigu jau aš pasirašysiu ant darbo sutarties ir bus oficialiai įformintas mano priėmimas,tai savo ruožtu,aš oficialiai turėsiu būti ir atleistas.O,kad oficialiai atleistų,aš turėsiu rašyti pareiškimą...todėl kam būti atlestam savo noru (pagal LR DK 127 str.),jei yra galimybė išeiti pagal 125 str.
Juk negaliu būti tik priimtas....o gal jie nepanorės manęs atleisti?????

Ar aš čia kažko nesuprantu?
2005-07-28 15:04 Darbo teisė » darbo sutarties pasirasymas atgaline data » #192982

Vashkas rašė: Sveiki,

isdirbau firmoje maziau nei metus. Vyko didelis bardakas, todel nusprendziau iseiti. Pasinaudojes tuom, kad nera darbo sutarties (niekam ji nerupejo, buvo tempiama guma) isejau ta pacia diena. Konfliktu neisvengta, buvo izeidejama ir netiesiogiai grasinama smile . Sulaukiau skambucio ir prasymo ateiti ir uzglaistyti situacija t.y. pasirasyti i ziniarascius ir darbo sutarti atgaline data. Klausimas butu toks: ka teisiskai reiskia pasirasymas atgaline data? Ar tai dokumentu klastojimas ir kokia uztraukia atsakomybe? Nors sodroje buvau apiformintas, ar skaiciuojant pensija ieis tas laikotarpis ar ne? Gal kas buvote susidures su tokia situacija. Idomi butu Jusu nuomone, ka darytumete tokioje situacijoje.
Labai aciu uz atsakymus. smile


Aš nepasirašyčiau,kol jie nepasirašys ant mano pareiškimo,kad išeinu iš darbo pagal LR DK 125 str.šalių susitarimu,kuriame susitarčiau dėl apmokėjimo sąlygų.Sąlygosbūtų - dviejų mėnesinių atlyginimų kompensacija (tai kompensacija už tai,kad mokėjo mažesnį,nei susitarta atlyginimą).Va,kai gaučiau sutikimą,kad bus įvykdytos mano sąlygos,tada pasirašyčiau visa kita.Būtinai pasidaryčiau kopijas.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui