Tax.lt narys Dai-Katana

D
Tax.lt narys nuo
2004-08-20
Dai-Katana
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-06-19 13:56 Programinė įranga » Nemokama apskaitos programa » #533317
Jokio skirtumo, kaip jis pajungtas. Esmė tik tame, kad niekas neblokuotų programos ir portų. Gal ten modeme yra portai užblokuoti (routeris?).

Testuoju šią programėlę, tai tiesą sakant net nustebau stipriai, aptikęs, kad atviru kodu kažkas užsiima Lietuvoje tokių programų kūrimu - dėkoju.

Niemand, čia vienas kuriate ar kas bent kartais pagelbėja (smalsu) ;]
2008-06-18 14:39 Bendra » KIO » #532861
Sveiki,

trumpas klausimukas - galima įmonėje KIO ir vestis keliomis skirtingomis serijomis ir numeracijomis? PVZ:

Ser. BLA Nr. 0001 (pvz. fiksuojant pinigus iš/į kasą iš žmonių)
Ser. BLABLA Nr. 1000001 (pvz. fiksuojant pinigus iš/į kasą iš )

Kažkas man minėjo, kad taip galima daryti, tik reikia remtis įsakais. Nenoriu daryt vien remiantis tuo, kad kažkur tai nugirdau.

Dėkavojame už atsakymą ;]
2007-12-05 22:38 Bendra » Darbas kasos aparatu » #465097
Supratau. Dėkuj už informaciją.

Nerealus forumas ir dar šaunesni žmonės čia. Jau kelinti metukai čia blūdiju ir visgi galų gale prireikė konsultacijos ;]
2007-12-05 15:48 Bendra » Darbas kasos aparatu » #464983
Na, su pirmais klausimais viskas aišku. Tas man ir buvo neaišku. Dėl paskutinio tai užsisciklinau ties tuo, kad klientas ir jo kvitai kaip viena visuma. Galva nebedirba ir net nepagalvojau. Tai problema tik tame, kad nebuvau atspauzdinęs Z, dėl kurio reikės aišku aktą daryt...

Gaila, kad nelabai kas normaliai aprodė ką reikia daryti ir kaip pildyti žurnalą.

Ačiū už informaciją. Semsimės patirties toliau ;)
2007-12-05 14:29 Bendra » Darbas kasos aparatu » #464884
Sveiki. Spėju jau tūkstantį vieną kartą girdėtas klausimas. Žiūriu aš į kasos operacijų žurnalą o jis į mane - ir vienas su kitu nelabai susikalbame... Pastatė man bėdą :)

Kelios problemos:

Buvo tarkim taip - prieš kelias dienas buvo atliktas pardavimas ir pinigai įmušti į kasą. Dienos gale be jokio inkasavimo padaryta Z ataskaita. Inkasavimą (išėmimą ir pažymėjimą 21 stulpelyje) darydavau tik kai išimdavau visus pinigus iš kasos. To nepadariau ir toliau dirbau su X kitos dienos ryte ir Z dienos gale be jokio įnešimo ryte. Tačiau kasos operacijų žurnale kaip likutį neinkasuotus pinigus toliau pildžiau. Noriu išimti dabar visą sumą, tačiau neleidžia išimti tos sumos, nes ryte nepriminiau aparatui apie ją. Ar galima suforminti kokiu nors aktu tų pinigų išėmimą?

Ir dar labai tikriausiai negerai dariau - aš kai išimu visus pinigus iš kasos dienos gale prieš Z darydamas išėmimą įrašau tą sumą į 21 langelį, ryte tuos pačius pinigus įnešu ir įrašau į 20? Nenorime rizikuoti palikinėti pinigų kasoje, todėl vakare išimame ir ryte įdedame.

Ir tikiuosi paskutinis. Šefas nebuvo palikęs darbo vietoje kasos juostų, todėl labai nelauktai per keliolikos čekių mušimo vidurį ji ėmė ir pasibaigė. Pirko žmogus urmu. Čekius jis atvažiavo pasiimti tik po dviejų dienų (pvz 02 dieną baigėsi, 05 dienos gavau juostą). Įdėjus juostą tiesiog atspausdinau X ir toliau dirbau kaip įprasta ir gale dienos atspausdinau Z. Situacijos idiotiškos, tačiau jau nebespėju ieškoti informacijos po visus šaltinius ir norminius aktus - laikas eina ir nenoriu problemų su mokesčiais ar dar kuo.

Aparatas Elcom EURO 1000T fiskalinis, mes ne PVM moketojai.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui