Tax.lt narys RitaGol

R
Tax.lt narys nuo
2004-08-23
RitaGol
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-10-06 14:52 Bendra » Sąmata » #110847
As taip pat dirbu statybinej firmoj, samatoms mes turime ,,Sistelos,, programa, nors gal ji nera labai siuolaikiska, bet nors nereikia ikainiu ir normu ieskotis Normatyvu knygose ir Kainininkuose. Rankiniu budu yra pakankamai sunku sudarineti samatas. Be to programoje yra forma ,pagal kuria galima nurasineti sunaudotas medziagas. Reiketu gal ,pries pradedant uzsiimti samatomis, programele isigyti smile
2004-08-31 10:25 Įvairūs » kasmetines atostogos issiskyrusioms mamoms » #103431
Laba diena,

Aš pati priklausau tai kategorijai, kurios vienos agina vaikus . Visur kaip įrodymas būna vaikų gimimo liudijimai ir ištuokos liudijimas. Ne tik dėl 35 d. atostogų , bet ir dėl papildomo . Netgi teismai duodami leidimus įkeisti nekilnojamą turtą tiki šiais dokumentais. Įmonė kurioje prieš tai dirbau pritaikė DK 166 str. pakeitimą ir skaičiuodami nebūtas atostogas ėmė 35 kal d. už šiuos metus.
Alimentai, viena aš juos auginu ar ne, neturėtų užkliūti.Nebent kai kas įrodytų kitaip smile smile
2004-08-26 12:59 Bendra » beviltiškų skolų nurašymas » #102684
Laba diena,

Esu daug dirbusi su beviltiškom skolom ir su įmonėm , kurios tas skolas išmušinėja. Skolas kurios yra iki 500 lt. mes nurašome į beviltiškas pagal išmušinėtojų pateiktą raštą, kad įmonė skolininkė nedirba, savininkas išvykęs į užsienį, neįmanoma nieko rasti ir t.t Didesnių skoų nurašymui reikalingi teismo sprendimai ar kiti bankroto ar likvidavimo dokumentai, po to skolos iš beviltiškų amortizuojamos per 5 metus. Buvau per žioplumą vieną skolą pamirsus nurasyti į sanaudas- tai parasiau mokesčiams rastiską uzklausimą ir jie davė atsakymą, kad galima nurašinėti vėliau. Bet reikėtų dabar pasitikslinti, nes kas ten žino, kaip jiems pasišvies.
Dabar pati turiu keletą įmonių kurių niekaip negaliu nukelti į beviltiskas skolas, nes jau visi metai vyksta tų įmonių restruktūrizacija ir kažkokių taikos sutarčių pasirašymas. Gal kas žinot ką tokiu atveju daryti smile
2004-08-24 13:20 PVM » Vėl galioja degalų čekiai » #102228
Šią diskusiją stebiu nuo pat pradžių ir noriu pasidžiaugti, kad Lukoil jau rašo ant čekių visus rekvizitus identifikuojančius pirkėją.
O visa tai mokesčiam buvo naudinga, nes daug įmonių keletą mėnesių nesusigrąžino PVM už degalus. Vistik sumos susidaro :))
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui