Tax.lt narys Danielele

D
Tax.lt narys nuo
2005-01-11
Danielele
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-01-14 17:59 Bendra » Reorganizacija is PI i UAB » #137639
Sveiki,

kreipiuosi i jus tuo paciu aktualiu II pertvarkymo i UABa klausimu. Ir tu klausimu net ne vienas... smile Tikiuosi, kad tie kurie sita Golgota praejo, gales patarti is savo patirties (dalis klausimu net ne buhalteriams, bet kad jau juristai savo forume "supasavo"... smile ):
1. II pertvarkoma i UABa. Vienintelis savininkas-akcininkas tampa UABo direktoriumi. Bet tas savininkas jau yra kito UABo direktorius. Abi imones turi verslo kontaktu (nuoma, saskaitos ir t.t) Ar gali tas pats zmogus buti 2 panasia veikla uzsiimanciu UABu direktorius. Pagal LR Istatymus tai nebedraudziama, taciau idomu kaip i toki dalyka ziuri VMI patikrinimo metu?
2. Kas pasiraso pertvarkytojo UABo direktoriaus darbo sutarti? Kitu darbuotoju juk dar kaip ir nera... tik senieji II darbuotojai. Kai yra daugiau akcininku - pasiraso kuris nors kitas zmogus, o tokiu atveju kai akcininkas ir direktorius tas pats asmuo ?!!!
3. Ir paskutinis siam kartui klausimelis-pamastymas. Sebastijanas rase, kad direktorius anot Sodros butinai turi dirbti 8 val. O jei jis tuo metu direktoriauja 2 UABuose (tai nedraudzaiama), kaip tada? Ar sita nuostata galioja tik tuo atveju, kad darbuojasi direktorius ir buhalteris, ar direktorius turi klonuotis? smile

Labai labai tikiuosi jusu atsakymu siais man opiais klausimais smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui