Tax.lt narys NataD

N
Tax.lt narys nuo
2005-02-24
NataD
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-02-24 12:02 PVM » Neatitikimai dėl PVm iš ES » #147911

Kotryna rašė: Man jau seniai ramybės neduoda klausimas - kaip su transporto išlaidomis - ar jas dėti prie prekių kainos ar ne - t.y. FR0600 19-oje eilutėje rodyti tik pačių prekių kainą , ar pridėti ir transporto bei pakavimo išlaidas. Kažkada skambinau į VMI , tai atsakymas buvo "pasiklauskite pas tiekėjus, kaip deklaruoja jie, tiap ir jūs darykite - turi sutapti" . Bet velnias su tais tiekėjų vadybininkais susikalbėti gali - jie nežino ką ir kaip jų buhalteriją tvarkantys asmenys deklaruoja - žodžiu tempia gumą ir jokios info. Teisybė transporto išlaidų suma santykinai nedidelė - įtelpa į kažkuriame VMI straipsnyje paminėtus 5 proc. bet vis tiek būtų įdomu žinoti kaip visdėlto REIKIA deklaruoti.


Man MI paaiškino, kad 19 -oje eilutėje reikia rodyti viską : prekės kainą, vežimo paslaugas,pakavimą, pakrovimą...
2005-02-24 07:53 PVM » Neatitikimai dėl PVm iš ES » #147758

Liudmila7 rašė: Sveki.
Gal kas gavote pranešimą iš VMI del neatitikimų tarp PVM deklaracijoje deklaruotos "Iš ES valstybių narių įsigytos prekės, ....) sumos ir duomenų gautų iš ES ? Konkreciai nėra nurodyta kas neatitinka.



Taip, mes irgi gavome. Perpatikrinau visas deklaracijac, klaidu neradau. Nuvažiavau į MI. Ten patvirtinau, kad klaidu pas mane nėra. Išsiaiškinau, kad neatitikimai II ketv. ir skirtumas 32 000Lt. Visiškai neaišku iš kur jis atsirado smile Neiko konkretaus man nepasakė, tik pasižymėjo sau, kad pas mus įmonėje "viskas gerai"
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui