Ieškau pagalbos!

Z
zanetaqq 79
2004-01-08 19:18 zanetaqq
Sveiki,labai sudomino šis tinklapis.Galbūt parašysiu ne į temą,bet kaip sakoma skęstantis ir šiaudo griebiasi. smile Mano problema ta,kad niekaip negaunu darbo.Man 23,baigiau aukštesniąją ir įgyjau buhalterės specialybę.Gyvenimas susiklostė taip,kad teko dirbti pardavėja.Jei nedirbsiu buhalterinio darbo viską užmiršiu,negalėsiu tobulėti,o ir savo svajonės negalėsiu išpildyti.Namie turiu kompiuterį,internetą.Mokslus baigiau 2001m,puse metų dirbau pardavėja,po to auginau sūnelį,o dabar jau greit metai,kai mano darbo paieškos bevaisės.Niekas su manim į kalbas nesileidžia,kai pasakau,kad neturiu patirties,bet iš kur jos gauti,kad visi atstumia.Labiausiai apmaudu,kad man ta specilybė labai prie širdies ir galėčiau toje srityje daug ką pasiekti. Niekada nepretendavau į vyr.buh.vietą ir neprašiau didelio atlyginimo,suvokiu,kad man reikia daug žinių,patirties,bet kaip įrodyti,kad jėgų ir entuziazmo turiu pakankamai.Gal kas atskleistų paslaptį,kaip pradėti buhalterės karjerą.Nekuklu prašyti,bet gal kas nors gali,ką patarti ar net padėti smile ?!Juk patiems teko susidurt su tuo ar ne?Laukiu,gal kas paraysit smile .
Tiesi Tiesi 4035
2004-01-08 20:37 Tiesi
Manau be mažos apgavystės čia neišsiversi :( Ieškok draugų, pažįstamų, kas galėtų įdarbinti ir į Sodros knygutę padaryt įrašą "buhalterė"... Žinoma būtų labai gerai, kad ir realiai tą darbelį padirbėtum.
I
Ininga 818
2004-01-08 20:37 Ininga
Nepergyvenk, sulauksi ir tu savo momentą. Juk kiekvieną kažkas kažkada priėmė į darbą: vieni per pažįstamus, kiti - patys savo jėgom.
Svarbiausia žinoti tai ko nori, to siekti tvirtai ir užsispyrusiai,- truputis laiko ir rezultatas tikrai bus.
I
Ininga 818
2004-01-08 20:41 Ininga 2011-09-11 03-19

Tiesi rašė: Manau be mažos apgavystės čia neišsiversi :( Ieškok draugų, pažįstamų, kas galėtų įdarbinti ir į Sodros knygutę padaryt įrašą "buhalterė"... Žinoma būtų labai gerai, kad ir realiai tą darbelį padirbėtum.

Na žinai, bet kai paskui priiminėji buhalteres, dirbusiais po penkis metus, ir šios vos debetą nuo kredito skiria, o jei prašai padaryti DU priskatymus o šios taip nurašo, kad net baisu. Tai ne kas.
S
Soffy 9075
2004-01-08 21:03 Soffy
Man pasisekė tuo, kad darbdavys buvo naujas verslininkas, jisai neklausė ar aš moku dirbti, o aš nesakiau, kad nemoku smile . Nieko, padirbom, kai ką reikėjo perdaryti, kai protelio daugiau įgavau, bet ne kažin ką, nieko esminio.
O į tas su patirtimi aš žiūriu labai atsargiai, iš kur tiek daug apleistų apskaitos atžvilgiu įmonių, jei tos su patirtimi taip jau gerai dirba? O tokios masiškai, pamėgink susirasti darbo, nežinai į kurią vietą žiūrėti, nieko nėra, krūva popierių, o ne apskaita. Viskas iš lubų.
Nereikia toli eiti, čia, forume nuolat skamba - pradėjau dirbti, radau jovalą - gelbėkit. Štai tai ir priminkit tiems draugams. Arba galima sakyti, kad auginau vaiką, dirbau nelegaliai, jei jiems taip smagiau. Ko jiems reikia? Gero darbuotojo ar glušo su patirtimi?
2004-01-08 21:41 skruzdelyte
Aš tai patarčiau pirmoje eilėje pasiieškoti kokį apskaitininkės darbą. Aišku jis nelabai jau taip gerai apmokamas, bet po truputį patirtis didėtų ir kitaip pradėtų kiti darbdaviai žiūrėti. O jei tokį menka darbeliuką dirbtum buhalterijoje, dirbtum gerai ir darbdavys pamatytų, kad iš tavęs galima nulipdyti gerą buhalterį, tai nemanau, kad jis nepabandytų to padaryti.
Tik aišku viskas ateina su laiku, su patirtim, su tavo noru tobulėti ir noru dirbti. Sėkmės.
Kai pas mus reiks apskaitininko, tai paskelbsiu forume smile
Tiesi Tiesi 4035
2004-01-08 22:13 Tiesi 2011-09-11 03-19
Aš nesakau, kad tai labai graži išeitis :) Bet jei žmogus baigė aukštesniąją ir ten mokėsi, o ne nusirašinėjo, tokių problemų tikrai nekils. Pagrindinė problema - kad be stažo niekas neima. Su stažu ne visi darbą suranda, o be stažo šansų manau kad nulis :(
Apsisaugot nuo tokių "buhalterių", apie kuriuos rašai, labai paprasta - užtenka užduot kelis klausimus priimant į darbą, ir net minties priimt į darbą nebebus :)


Ininga rašė:

Tiesi rašė: Manau be mažos apgavystės čia neišsiversi :( Ieškok draugų, pažįstamų, kas galėtų įdarbinti ir į Sodros knygutę padaryt įrašą "buhalterė"... Žinoma būtų labai gerai, kad ir realiai tą darbelį padirbėtum.

Na žinai, bet kai paskui priiminėji buhalteres, dirbusiais po penkis metus, ir šios vos debetą nuo kredito skiria, o jei prašai padaryti DU priskatymus o šios taip nurašo, kad net baisu. Tai ne kas.
Z
Zydrius 495
2004-01-09 07:42 Zydrius
zanetaqq, jei kreipiesi pagalbos, butu neprosal parasyti ir kokiame mieste randiesi.... lyg tarp kitko
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui