Atleidimas is darbo ir neatsiskaitymas

I
ij 54
2005-10-28 14:53 ij
prashom kolegu pagalbos, kaip elgtis tokioje situacijoje -
ishdirbau II 1.5 metu. atostogas naudojau viena karta 16 dienu, bet prashyma rashiau 28 dienoms, nes taip liepe - buvo susitarta kad ishnaudosiu jas veliau.
kai paprashiau po poros menesiu atsotogu, darbdavys sutiko, o po savaites kai jau turejau eiti atostogu, man pasake, kad man jos nebepriklauso, nes esu ishnaudojes.
Nervai nebeishalike ir parashiau prashyma nutraukti darbo sutarti, nuo spalio 14 d., darbdavys pareishkima prieme, bet rashtishko irodymo neturiu. I darba leido nebeiti. Atsiskaitymo iki shios dienos negavau. Kai nuvazhiavau sutvarkyti dokumentu shiandien, t.y. spalio men. 28 d., man pareishke, kad atsiskaitymo as negausiu ir dar esu jiems skolingas 60 litu, nes jie suskaichiavo sandeli ir rado trukuma, kuri paskirste ant 4 zmoniu, taip pat dar atskaichiuoja uz pavogtas prekes uz 500 lt, kurios dingo priesh du menesius kai as dirbau imones parduotuveje ir shia suma jie sumane paskirstyti ant 2 zmoniu kurie dirbo ta diena, nors darbas parduotuveje neieina i mano pareigas- as dirbu pardavimu vadybininku, pareigybines instrukcijos nesu pasirashes.
Ka tokiu atveju daryti? darbo sutartyje del atleidimo nepasirashinejau, nes susinervavau ir ishejau... ir uz pinigus nepasirashinejau niekur nieko... del atostoginiu taip pat nesuprantu... kur dingo mano uztarnautos atostogos?
Aciu ish anksto uz patarimus ka daryti su tokiais ishpindejusiais darbdaviais :)
Ar gali jie daryti tokias drastishkas ishskaitas, be pagrindo ir ar turi man tuomet pateikti kazkokius dokumentus pagrindzhianchius shiuos ishskaitymus?
S
sigitata 3
2011-11-07 13:43 sigitata
Sveiki,

Darbuotojas atleistas 2011.09.01. Jam nedamoketa 2.35Lt. Reikia ismoketi 0.07proc delspinigius uz kiekviena pradelsta kalendorine diena pradedant 2011.09.09 diena nuo 2.35Lt? Ar teisingai suprantu?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui