Atleidimas is darbo, ishskaitos ir nesumokama alga

Veslava Veslava 387
2005-11-03 14:31 Veslava 2011-09-11 03-53

DaivaJ rašė:

Veslava rašė:

NERA rašė: Nu kaip suprantu pinigai deponuoti bus, todėl apie delspinigius negali būti ir kalbos.Jei pinigai deponuoti, vadinasi ir popierizmas sutvarkytas, todėl ir į sąskaitą tau tų pinigų neperves. Nejau taip sunku nueiti ir pasiimti?
O gąsdinti tenka ir dažnai smile , nes dabar toookių darbuotojų pasitaiko smile


JIE VISTIEK NETURI TEISES DEPONUOTI VISO ATLYGINIMO. Jie turi isskaiciuoti 20% is algos ir likusius pervesti ta pacia diena, kai zmogus atleistas.

Kaip tai neturi teisės deponuoti?
1.Darbuotojas pats darbe nepasirodė, kad atsiimtų pinigus.
2.Darbuotojas nenurodė sąskaitos Nr., kur būtų galima pinigus pervesti.
Nieko kito nelieka-deponuoti.


O jei pries tai jam pervedinejo i kortele, o cia sumaste, kad neprisimena jo numerio ar ka?
I
ij 54
2005-11-03 14:53 ij
i kortele niekas nepervedinejo, o darbe as buvau pasirodes, liudininkai buvo, tik kad piniu jie moketi man grieztai nenori, sako, kad as jiem dar skolingas... kisha kazkokius inventorizacijos lapus, kuri dar nebaigta ir kurioj as visai nedalyvavau, nes ja pradejo kelios dienos po mano ishejimo..
D
DONCCE 4
2005-11-03 15:28 DONCCE
TAIP JAU YRA SU TOMIS ALGOMIS.KAI DIRBAU ŠIAULIUOSE "TAU" PREKYBOS CENTRE, BUVO RODOMAS TIK MINIMUMAS, KITUS GAUDAVAU JUODAIS, KAI ATIDIRBINĖJAU DVI SAVAITES, DIEVAIS IR VISAIS ŠVENTAISIAIS PRISEKINĖJO KAD SUMOKĖS VISKA.
GAVAU TIK PUSE ŽADĖTŲ, VIENU ŽODŽIU 800LT SAU PASILIKO.
TEN VIENI AFERISTAI
Veslava Veslava 387
2005-11-03 16:16 Veslava 2011-09-11 03-53

ij rašė: i kortele niekas nepervedinejo, o darbe as buvau pasirodes, liudininkai buvo, tik kad piniu jie moketi man grieztai nenori, sako, kad as jiem dar skolingas... kisha kazkokius inventorizacijos lapus, kuri dar nebaigta ir kurioj as visai nedalyvavau, nes ja pradejo kelios dienos po mano ishejimo..


TU NUSIUSK REGISTRUOTA LAISKA, KURIAME NURODYK SAVO SASKLAITOS NUMERI I KURIA PRASAI PERVESTI ATLYGINIMA, ARBA PAGRASING DARBO INSPEKCIJA, JEI NEPADES LAISVAI GALIMA PASKAMBINTI I EKONOMINE POLICIJA, JIE OI KAIP MEGSTA TOKIUS smile JEI PATS NEGAUSI, TAI JIE PATYS NEMAZAI TURES SUMOKETI, NES EKONOMINE ATVAZIUOJA IR BE KLAUSIMU ISVEZA VISUS DOKUMENTUS, NET SEIFA, JEI TU JO NEATIDARAI. TAI TU JU PAKLAUSK, KAIP JIEMS GERIAU AR TAU SUMOKETI AR EKOMONINEI NE VIENA 1000 LT SUMOKETI smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui