Tax.lt narys baisu

B
Tax.lt narys nuo
2005-03-26
baisu
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-05-05 22:30 Programinė įranga » Navision vs Scala » #169343

DaBee rašė:
As ir nesakiau kad 'nera'. Bet Ju maziau palyginus su Nav.:)

Nes Nav pigesne ir senesne :)


DaBee rašė:
"Programavimas" kainuoja LT dukart daugiau, EU 3 kartus. Bet Europoj kazkodel dauguma dirba su Navision ir ten jis labai populiarus. Sistemos derinimas maziausiai trunka 6 menesius, Axaptos uzima daugiau (apmokymai/programavimas). Bet "programavimo" branduolis Navision'o nera prastesnis uz Axapta. Pagyvensim, paziuresim ka mums atnesh Ax4:)
Gero vakaro:)


Nepasakokit zmogui turinciam Axapta programavimo sertifikata (butent sertifikata, o ne pazymejima apie kursu isklausyma..) apie programavimo branduoliu bloguma ar geruma ;) Vienanreiksmiskai Axapta programavimo kalba ir irankiai yra modernesni, patogesni ir geresni.

Esu isitikines, kad jus vistik nelabai skiriate Navision ir Axapta :)
Beje, Navision 4.0 jau yra. Axapta 4.0 bus kitais metais.
2005-03-26 18:08 Programinė įranga » Navision vs Scala » #156070

DaBee rašė: Del Axaptos - tai LT turi 2 metu senumo lokalizuota Axapta 3.6 versija. Siais metais rudeni isheis sekanti versija, kuri Lietuva pasieks dar po metu. Del infobalto nzn ka gero galejo Columbus'as Jums papasakot, nes nelabai kompetitingos konsultantes buvo. Del versijavimo, jokiu problemu ner is programuotoju puses ir pakeitimai globalio funkcionalumo neliecia, tad moduliavimo prasme jokiu problemu nebuna, jei kazkas ir islenda, tai cia 99% makaronu kabinimas klijentams. Jeigu kazkoks funkcionalumas JAU padarytas tai perdaryt (kosmetiskai) uzima nedaug laiko ir dauguma tokiu pertvarkymu ieina i support'a. Nzn uz KA moka po 30K lt Jusu pazistamos firmos, bet tikrai cia nerealu. Technologine prasme Axapta palyginus su Navision Attain 3.6 yra kur kas pasenusi sistema. Aisku suprogramuot galima viska ir ten ir ten, bet branduolio prasme nauja Axapta labai pasikeis. Tai tas pats kaip mes lygintumem Navision Financials 2.6 su 3.7 versija:) Na o del Navision'o mirties tai tikrai unreal, nes jis uzima tam tikra sektoriu rinkos, kuris suformuotas tarp LT programu ir Axaptos(kainos prasme) programos. Pagyvensim pamatysim.


Del Axapta nusisnekate. Axapta technologiskai yra zymiai pranasesne uz Navision. Zymiai. Ar bent jau zinoti visu situ produktu tarpusavio rysius, atsiradimo istorija ir pan. dalykus, kad taip teigiate. Gal supainiojote su XCAL kartais ? Sutinku painiavos situose produktu pavadinimuose yra labai daug, bet uztai reikia stengtis kazkur kazka isgirdus neklaidinti visu kitu irgi :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui