Tax.lt narys armax

A
Tax.lt narys nuo
2006-11-15
armax
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2006-11-17 07:47 Darbo teisė » ar galėjo taip pasielgti banko darbuotoja ? » #340260

DaivaJ rašė:

prosas rašė:

klaraa rašė: vistiek parašėm pretenziją ir aš tikrai esu įsitikinusi, kad ji negalėjo taip pasielgti.


Dar reikėjo iškviest tv pagalbą.
Reikėjo visiems parodyt šį niekšingą poelgį.

smile smile smile


Hmmm nu jo ziuriu zmones pas mus super, pretenzija , ar zinot kad snore po 2-3 tokiu pretenziju atleidzia zmogu? smile smagumelis sakyciau kad tik kam nors ikast, jus tikriausiai 100 proc lietuve? smile o del jusu pasakymo galejo pasakyti, ti gal ir pasake tik jus neisgirdot?! Kazkodel zmones labai nustemba ar kas nors ka sake? O gal darbuotoja per nuovargi pagalvojo kad pasake, o nepasake.
NE SAVARBIAUSIA BROLIAI IR SESES LIETUVIAI, DAROM TAIP KAI TIK KAS NE TAIP IS KARTO PRETENZIJA, VISIEMS IR KIEKVIENAM. Nors ne geriau is karto issitrauki sautuva pikst pikst po pretenzija ir laimingas gryzti namo:)
Beje pretenzija specialiai vezet i banka 50 km? smile Smagumelis. Nors aisku jus ESATE VISISKAI TEISI juk Klientas visada teisus...ka cia bepridursi...liudna. smile
2006-11-15 14:41 Darbo teisė » ar galėjo taip pasielgti banko darbuotoja ? » #339628

klaraa rašė: sveikučiai,
vakar su vyru norėjom įsinešti pinigus į banko sąskaita, snoro banke.Eilėje pradėjom laukti 16 val. aš tik įsinešiau pinigus, o vyrui pagal nosį pamėmė ir uždarė žaliuzes smile buvo 16.55 .Ar galima taip elgtis su klientu smile smile valandą prastovėjus eilėje jo neperspėjus prieš stojant į eilę, kad jis bus neaptarnautas.Žinokit pasijutau kaip tarybiniais s laikais, nemaniau, kad XXI amžiuje, taip gali pasielgti, buvau šokiruota smile Kaip manot ar ji nepažeidė kliento teisių?

Sveiki, mano zmona dirbo kazkada Snoro banke butent ta darba snorike 2 m2, ti ka galiu pasakyti, nepykit bet kai per visa diena per jusu rankas plaukia pinigai, 3 is 10 klijentu ateina ne tik banko paslaugu bet ir issikoliot , tipo pykti isliet, i tulika ner kada nueit, per pietus visi keikia ir keiksnoja kad ponia dirbanti nuo 7 ryto sugalvojo pavalgyt o ne ju kvitus priimt, tai nepykit kazkaip bet pati pagalvokit 16:55 jusu operacija uztruks 30 minuciu minimaliai, po to pinigus susiskaiciuot 1 val, o jei dar bus virsytas limitas inkasacija kviest, dar valanda, kada zmogus namo gryzta? manau tikrai pati nesate dirbusi tokio darbo ir labai abejojiu kad dirbsite. atleiskite zmogui ir eikite kita karta su savo pinigeliais i snoro filiala kur yra minkstasuoliai ir galima pamainom su vyru pasedet bestovint eilej. Zmones toje langelio puseje irgi zmogus, tik kievienas klijentas sugrauzia po kelias pilkasias lasteles, isivaizduokit kas is nervu lieka vakare. Eikit normaliu darbo laiku, o jei nesigavo reiskiasi toks jusu likimas, nueiti i kita vieta kitu laiku. Ir drausminkit save ugdykit valia, o ne koliokit zmogu kuris irgi nori tureti gyvenima kad ir tokiomis salygomis.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui