Tax.lt narys Harmony

H
Tax.lt narys nuo
2007-01-18
Harmony
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-01-18 21:58 Įvairūs » Triukšmaujantys kaimynai daugiabutyje » #360787
Sveiki, gerb. TAX administratoriai ir lankytojai.

Problema nėra tiesiogiai susijusi su mokesčiais, bet kolega rekomendavo ir šiuo klausimu patarimo kreiptis į Jus.

Gyvename daugiabučiame name. Bėda - "muzikalūs" kaimynai: kelią triukšmą pianinu, akustine ir bosine gitara, dūdele, trypdami, muzikiniu centru, karts nuo karto rėkauja, tarsi būtų apsvaigę psichotropinėmis medžiagomis, t. y. sunkiai paaiškinamu elgesiu.

Oficialiu laiku, kada "galima" triukšmauti (6-22h) naudoja visus išvardintus instrumentus kada tik užsinori (triukšmas girdimas tokiu intensyvumu, kad atrodo jog triukšmaujama mūsų bute, o ne už jo ribų). Sunku suplanuoti poilsio ir darbo laiką namuose... Kada triukšmauti "negalima" irgi elgiasi kaip nori. Būna įjungia muziką vidurnaktį; paleidžia žemais tonais arba triukšmauja kaip ir dieną.

Jau ne vieneri metai, kai esame priversti kentėti nepageidaujamą "muziką" - miegama tada kada nurimsta kaimynai (būna ir vidurnaktį); jei užmigti įmanoma, tai keliamasi dažnai ne savo valia. Ne kartą kalbėjomės gražiuoju, bet su kiekvienu pokalbiu įžūlumas, nesiskaitymas, "viršenybės" jausmas tik didėja. Seniau padėdavo, neapsikentus, daužant centrinę šildymo sistemą (radiatorius). Dabar padaužius - atidaužoma atgal ir toliau daroma ką nori, tiesą pasakius, net triukšmaujama stipriau.

Kaip ir minėjome, normalus - civilizuotas, pokalbis nepadeda. Žinome, kad nemažai kas turi tokią problemą.

Kaip susigrąžinti teisę į ramų poilsį?

Dėkingi už bet kokius patarimus, informaciją.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui