Tax.lt narys dvilmuciukas

D
Tax.lt narys nuo
2007-08-31
dvilmuciukas
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-09-25 21:50 Apskaita & Auditas » Namų bendrijos apskaita » #855622

urtele rašė:

dvilmuciukas rašė: SOS SOS SOS! Pagal namų bedrijos tarybos narių patvirtinta potvarkį turėjau išmokėti pirmininkui 100 Lt paramą iš kaupiamojo fondo, nes ryšium su namų renovacija padidėjo skambučiai, skelbimai ir t.t.
Kodėl asmeninės? Juk čia jūsų bendrijos išlaidos, nenoriu klaidint, bet kažkur buvau radusi, kad bendrijos nariams, kurie dirba bendrijoje pagal DS, negalima skirti paramos. jeigu rasiu įdėsiu. smile
Apie paramos gavėjus, kas jais gali būti
www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_...

Ačiū už informaciją. Jei prisiminsi kur galima rasti paskaityti tai, kad bendrijos nariams, kurie dirba bendrijoje pagal DS, negalima skirti paramos, nepamiršk parašyti. Man jau labai įdomu pasidarė dėl paramos skyrimo bendrijos nariams. Lauksiu. Ačiū.
2010-09-24 17:24 Apskaita & Auditas » Namų bendrijos apskaita » #855359
SOS SOS SOS! Pagal namų bedrijos tarybos narių patvirtinta potvarkį turėjau išmokėti pirmininkui 100 Lt paramą iš kaupiamojo fondo, nes ryšium su namų renovacija padidėjo asmeninės išlaidos: skambučiai, skelbimai ir t.t. Klausimas būtų toks: kur fiksuoti apskaitoje prašytos paramos suma? Buvusi buhalterė paramą prirašydavo prie darbo užmokesčio apskaičiavimo, kur prašoma suma sumažėdavo, nes reikėdavo nuskaičiuoti ir SODROS mokesčius.
Aš kažko nelabai suprantu, nejaugi prašoma parama apmokestinama mokesciai?
Paaiškinkit man. Ačiū.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui