Tax.lt narys Gresira

G
Tax.lt narys nuo
2009-03-17
Gresira
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-03-17 16:04 PVM » PVM tarp ES valstybiu » #632677

wirgina rašė:

MARGITA rašė: smile Mes vežėjai,UABas Lieuvoje - sudarėme sutartį su Vokietijos firma PVM mokėtoja.Mūsų auto su vairuotoju dirba ten pvz.1 mėn.Ta firma mums išrašo sąskaitą su 0 PVM už atliktus darbus,dar prideda sąskaitas už ten sunaudotą kurą,telefono paslaugas(už tai jis mums mažiau perveda)ir perveda pinigėlius.L.gerai.O kaip pas mus PVM smile smile
Ką darau..........Patarkite kas nors smile


Sveiki, ir mano viena įmonė dirba tokiu pat principu. Kartą konsultuojantis, VMI konsultantė man patarė pasidomėti, ar mums neprivalu registruotis Vokietijoje PVM mokėtojais .
Kas turite patirties tame ?


PVM moketoju kitoje salyje reikia registruotis tik tada kai vykdoma ekonomine veikla, jusu atveju, jus turite sutarti su DE vezejais kad jiems vezate, tada nereikia registracijos.
2009-03-17 13:41 PVM » PVM susigrazinimas is uzsienio » #632564
Loreta13,
Tikrai duomenys yra svarbu, ir daznas PVM grazintojas tiesiog pasirenka paprastya kelia - atmesti saskaitas. Sis procesas paprasciausias:), kam vargti su neteisingom saskaitom, kai galima nevargti. Siaip tai musu patirtis rodo, kad jei mums ir pasitaiko kad vairuotojai parveza cekius ar netvarkingas saskaitas, mums Transpass viska pataiso, stengiasi kad neprarastumem ne grasio:) neblogos ten merginos darbuojasi:) pabandykit su jais pasikonsultuoti.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui