Tax.lt narys krupike

K
Tax.lt narys nuo
2010-09-30
krupike
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-02-19 13:12 Bendra » Įsakymai » #917578
Sveiki,
tvarkydama archyva susiduriau su viena problema: darbuotojas, priimtas dirbti pagal terminuota darbo sutarti, jos laikui pasibaigus buvo atleistas is darbo, taciau yra nutraukta tik darbo sutartis, o atleidimo isakymo nera. Iskilo klausimas, ar galeciau ta isakyma iterpti šalia 3 dienos pries atleidimą esancio įsakymo ( ta diena, kuria atleido isakymu, prie kuriu galeciau iterpti nera)? Jie aiskiau tai ar galima darbo sutarciai pasibaigiant isakyma rasyti ne ta sutarties pasibaigimo diena, o pries kelias dienas ( isakyme pazymint, nuo kada darbuotojas yra atleidziamas).
2010-09-30 11:04 Įvairūs » Kada rasote isakymus? » #858136
Sveiki visi :)
Visų pirma atsiprašau jei ką būsiu padariusi ne taip ( gal bus kur jau rašyta apie tai ir pan.) esu čia naujoke, nelabai gaudausi smile
Noriu Jūsų paklausti ką daryti:
1. Moteris įstaigoje dirba nuo 1988 m. Dirbo visą laiką virėja, dabar ją reikia pervesti į sargės pareigas. Tai dabar galvoju rašyti pareigybės pakeitimo įsakymą. Kiek žinau, pareigybės pakeitimo įsakyme turi būti nurodoma kokie darbo sutarties punktai keičiasi, bet ši moteris išvis neturi savo pagrindinės darbo sutarties, nes kiek suprantu kai ją priėmė tokių dalykų nedarė ir niekam problemų nekėlė, kad ji neturi darbo sutarties. Galvoju jai daryti išvis naują darbo sutartį, bet kaip dabar visa tai įforminti? Kaip įsakymas turėtų skambėti ir pan. ir ar aš išvis teisingai galvoju?
2. Ar gali vienu įsakymu, tą pačią dieną atleisti du žmones? Ar kiekvienam turi būti atskiras įsakymas? Pradėjau dirbti naujoj vietoj, kurioje yra didelis balaganas ir dabar pamačiau, kad dviem žmonėm, pasibaigus jų darbo sutartims nėra parašyti atleidimo įsakymai. Galvoju kišti kurnors į tą mėnesį įsakymą, su praleista raide.Patarkite, ką darytumėte mano vietoje?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui