Tax.lt narys greituole

G
Tax.lt narys nuo
2011-03-23
greituole
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-11-11 22:43 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1003461
Sveiki,

Gal kas galite pakonsultuoti dėl nesaugaus maisto pašalinimo iš prekybos. Kaip planą sudaryti?
Bučiau dėkinga
2011-03-29 19:21 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #933345
Laba diena, Elvusia,

Dėkoju už Jūsų atsakymą :)
2011-03-24 13:38 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #930905
Laba diena,

Jau kuris laikas seku šį forumą. Labai naudingos info prisigaudau. Šią vasarą planuojame atsidaryti virtuvę. Tačiau iškilo keliatas klausimų. Tikiuosi pagelbėsit.
1.Planuojame gaminti maistą pobūviams. Tarkim užsakymai nedideli, tad užsipirkimas maisto produktų nedidelis. Tiekėjai veža tik už tam tikrą sumą, kurios mes nesiekiame. Ar galime tarkime: žalią mėsą, šaldytą žuvį, transportuoti savu automobiliu, termo dėžėse, kuriuose palaikoma reikiama temperatūra?
2. Mūsų planuojama virtuvė, kur bus ruošiamas maistas nedidelė.
Vienas įėjimas. Tačiau įėjimas, gan platus, su dviem varčiom(dvejos durys, niekuo neatskirtos). Ar galime teigti, kad nėra kelių susikirtimo, nes pro vienas duris išnešami pagaminti patiekalai į salę, pro kitas grįžta nešvarūs indai, į nešvarių indų zoną)Tikiuosi suprantamai issireiskiau:)
3.Ar galima teigti, kag iš ŠGP pvz zuvies skrodenas, mes kompostuosime, kiaulienos kaulai, bus verdami šunims:). Ar būtinai jau reikia juos, kad įmonė išvežtų?
4. Virtuvėje numatyti du sandėliai. Vienas švariems indams, kitas Maisto produktams. Maisto produktams sandėliukas nedidelis, ten pastačiau stelažus. Sužymėjau vietas, kur kas bus laikoma. Pvz. biriems produktams, duonai, daržovėms, prieskoniams, kitai bakalėjai. Maisto aprašyme pabrėžiu, kad viskas atskirta, sudėta i plastikinius konteinerius su dangčiais. Ar teisingai teigiu, ar tai galima.

Labai dekoju, tikiuosi pagelbėsit.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui