Tax.lt narys Moschinos

M
Tax.lt narys nuo
2011-07-04
Moschinos
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-07-30 09:49 Darbo teisė » Biuletenis » #972790
Ar dėl ligos pašalpos gavimo reikia eiti į sodrą ar viskas sutvarkoma ir be manęs? nes biuletenis man jau uždarytas savaitė laiko, o pinigėlių negavau dar.
2011-07-04 13:45 Darbo teisė » Biuletenis » #965621

Tininga rašė:

Moschinos rašė: tai supratau, kad gausiu tik už vieną dieną iš darbdavio ir viskas, nes kitas dienas dirbsiu savaitgalį, ar gerai supratau?

Jei pasiimate nedarbingumą šiandien, tai darbdavys nemokės už dvi pirmas dienas, nes pagal jūsų grafiką tai ne darbo dienos. O Sodra tada mokės nuo ketvirtadienio (nes trečiadienis ne darbo diena). Jei pasiimsite nuo ketvirtadienio, tai darbdavys mokės už ketvirtadienį, o Sodra - tik nuo pirmadienio.

dėkui, tada imsiu nuo ketvirtadienio, bet kokiu atveju reikia imti, su ramentais į darbą neisiu smile
2011-07-04 13:32 Darbo teisė » Biuletenis » #965612

Tininga rašė:

Moschinos rašė: Iškilo klausimas sakykime aš imu savaitei biuletenį, bet per tą savaitė man priklauso dirbti 3 dienos (nes dirbu po 11val), pirmas dvi dienas apmoka darbdavys, tai gausiu iš sodros tik už vieną dieną?. Man dabar į darbą tik ketvirtadienį (po to šeštadienį ir sekmadienį), dabar dvi laisvos dienos tai gal ir geriau imti biuletenį nuo ketvirtadienio? nes kažkaip kitaip kaip supratau negausiu apmokėjimo iš darbdavio?

Darbdavys mokės už dvi pirmas ligos dienas, jei jos sutaps su grafiku. O Sodra moka už įprastas darbo dienas pagal 5 d.d. savaitę, ji jūsų grafiku nesidomės (nebent tai būtų nelaimingas atsitikimas darbe).

tai supratau, kad gausiu tik už vieną dieną iš darbdavio ir viskas, nes kitas dienas dirbsiu savaitgalį, ar gerai supratau?
2011-07-04 13:18 Darbo teisė » Biuletenis » #965607

Luka_Paciolis rašė:

Moschinos rašė: Iškilo klausimas sakykime aš imu savaitei biuletenį, bet per tą savaitė man priklauso dirbti 3 dienos (nes dirbu po 11val), pirmas dvi dienas apmoka darbdavys, tai gausiu iš sodros tik už vieną dieną?. Man dabar į darbą tik ketvirtadienį, dabar dvi laisvos dienos tai gal ir geriau imti biuletenį nuo ketvirtadienio? nes kažkaip kitaip kaip supratau negausiu apmokėjimo iš darbdavio?
Kažkaip įdomiai Jūs tą biuliotenį ruošiatės imti smile Tai gal jūs perkate, kad galite pasirinkti nuo kurios dienos norite susirgti smile Gal su liga pasirašę kokią sutartį, kad kai užsinorite paatostogauti paprašote kad liga Jus aplankytų smile smile

nė tas nė tas, tiesiog dvi dienas už mane dirbo bendradarbės (jom tas dienas atidirbsiu), maniau situacija pagerės, deja nepagerėjo, dabar turiu dvi laisvas, per jas taip ar taip nedirbu, man į darbą ketvirtadienį, dirbti negalėsiu, nes trauma yra susijusi su koja, o darbas stovimas, ir nežinau nuo rytojaus ar ketvirtadienio imti biuletenį
2011-07-04 12:51 Darbo teisė » Biuletenis » #965593
Iškilo klausimas sakykime aš imu savaitei biuletenį, bet per tą savaitė man priklauso dirbti 3 dienos (nes dirbu po 11val), pirmas dvi dienas apmoka darbdavys, tai gausiu iš sodros tik už vieną dieną?. Man dabar į darbą tik ketvirtadienį (po to šeštadienį ir sekmadienį), dabar dvi laisvos dienos tai gal ir geriau imti biuletenį nuo ketvirtadienio? nes kažkaip kitaip kaip supratau negausiu apmokėjimo iš darbdavio?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui