Tax.lt narys myx

M
Tax.lt narys nuo
2011-07-07
myx
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2015-04-14 13:13 Bendra » Mažoji bendrija » #1268741
Sveiki. Atsiprasau iskarto jeigu jau si tema buvo. Situacija tokia. Isikuriau Mazaja bendrija elektroniniu budu, viska susimokejau, imone isikure, saskaita atsidariau. Dabar pasirasineju sutartis su klientais (kaip vadovas), israsau jiems SF, viska sumoka ir imoneje yra pinigu. Kaip man patogiau dabar siuos pinigus isimti (esu vienintelis savininkas, narys ir vadovas). Ar geriau:
1) Pasirasyti su savimi civilne paslaugu sutarti (Ar jau privalejau?) ir tada persivesti sau pinigus kaip fiksuota atlyginima + premija (Cia imanoma? Pvz. 100 euru atlyginimas, o bonusus kas menesi sugalvoju).? Cia kaip suprantu imone dar 15 procentu tures GPM sumoketi VMI (iki kada? iskarto ar metu gale?). Beje, kaip daznai galima tai daryti? Viena karta per menesi, ar cia pagal sutarti galima nustatyti kad bonusus (t.y procentus nuo kliento) iskarto ismokam ir panasiai. Na norisi tuos uzdirbtus pinigus issimti :)
2) Issimineti kaip avansu issimokama pelna (Nesuprantu kaip tas vyksta ir kiek ko ten reikia pasirasyti - kaip suprantu, nei pigiau, nei geriau). Beje kaip daznai galima issimineti lesas kaip avansini pelna?
3) Gal yra kazkokiu kitu variantu?

Aciu uz pagalba labai.
2011-07-07 19:32 Bendra » VšĮ dalininkai » #966440
sveiki,

iskarto pasakau kad as zalias tokiuose dalykuose ir norejau paklausti ar teisingai isivaizduoju teiginius apie VsI:

steigejas isteiges VsI ir sumokejas inasa ir tapes vienteliu dalininku savo istaigos dali gali pardavineti kaip nori ir uz kokia jis nori kaina? (jeigu ne - tai kokia ta suma? ar ji ta pati kuri nustatoma istatuose?)

jeigu negali pardavineti - ar steigejas gali perleisti savo kazkuria dali uz finansinine istaigos parama tam tikra suma?

aciu labai
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui