Tax.lt narys jilin

J
Tax.lt narys nuo
2012-04-10
jilin
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2014-01-31 17:33 Blevyzgos » Stuburo skausmai » #1204460
Pritariu mariskai, sportas, tai geriausia nugaros skausmu profilaktika. Rekomenduoju isbandyti sveikatingumo mankstas lieknejimocentras.lt/sveikatingumo-savaitgaliai/ ten pernai metais puse grupes sudare buhalteriai :)


mariska rašė:
Stuburo problemos prasideda, nes susilpnėja arba išsibalansuoja nugaros raumenys (taip pat daug neigiamos įakos duoda susilpnėjęs pilvo presas, nes apkrova tenka nugarai). Operacija raumenų nesustiprins. Tai padaryti gali tiktai mankšta su specialisto priežiūra. Dažniausiai susitiprinus raumenys jie atstato į vietas slankstelius tiek, kad dingsta skausmas. Žinoma - mankštintis reikia nuolat.
Man patiko vienoje paskaitoje apie stuboro problemos, daktaro žodžiai;

dydžiausia klaida, kad pradedama nuo vaistų, įtvarų ir operacijų, kurie tik laikinai pašalina skausmą, bet nepašalina pačios problemos t.y. nugaros raumenys nelaiko taisyklingai stuburo.


2012-04-10 17:21 Blevyzgos » Pasijuokime mieli draugai » #1050760

Sandra_v rašė:
www.lrytas.lt/-13336167931333055987-maskvos-...

visas strapsnelis kažkoks komiškas



Va čia tai gerulis :)
2012-04-10 17:01 Blevyzgos » Sportas - sveikata!!! » #1050754

Muuuse rašė:
Sveiki, taxieciai,
neseniai lankiausi pas gydytoja - diagnoze viena ir gana tiksli - raumenu sustingimas. Liepe kuo greiciau pradeti sportuoti.
Sioje temoje pasidalinkime savo kuno lavinimo patirtimi.
Kur ir kada sportuojame, ka rekomenduotumete kolegoms. smile


Oi panašią diagnozę teko ir man užgirsti prieš porą mėnesių. Tad tiesiog pradėjau dairytis kur čia pasportavus ir keliaujant interneto platybėse užkliuvo Sveikatingumo savaitgaliai ( www.lieknejimoakademija.lt/sveikatingumo-savaitgaliai/) - galvoju kaip tik man smile tiks po truputi išsijudinti savaitgaliais :)
O pradėjus sportuoti patiko dėmesys, smagi susirinkusi moterų kompanija, gera atmosfera, net sulieknėjau smile na kai kurios treniruotės sunkokos dar vis, bet judu ir stiprėju smile O vasarai galvojam su kitomis lankytojomis kartu sesti ant dviraciu ir laiks nuo laiko po valandziuke skirti pasivazinejimui :) Tai va smagu rasti bendraminciu :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui