Tax.lt narys Coca-cola

C
Tax.lt narys nuo
2013-07-02
Coca-cola
forume parašė 7 žinučių

Naujausios žinutės:

2013-07-09 12:12 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1166306
Technologini aprašymą darysiu aš, tai kaip žinoti, kokia temperatūra turi būti?

O kuo skiriasi receptura, nuo technologinio aprašymo?
2013-07-08 15:59 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1166174

Elvusia rašė:
1. Taip, žymėti nereikia.
2. Taip, reiks.


O termometras turės būti su patikra?
O kiek dešrele turi ikaisti?
2013-07-08 10:34 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1166034
Na ir dar, jeigu aš nedirbu savaitgaliais, tai ir nepazymiu kiek laipsniu saldytuvuose.

O jeigu gaminsiu desrainius, reikes tikrinti jų temperatūra?
2013-07-05 11:23 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1165746
O jei pas mane pienas tas kur ilgo galiojimo, tai šaldytuve aukščiausia temperatūra vistiek +6 turi būti?
2013-07-04 15:37 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1165603
Dar klausimas.
O saldytuvuose esančia temperatūra rasyti reikia kasdien tuo pačiu metu? Ar nesvarbu?Geriau ryte, ar per pietus?
2013-07-03 10:32 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1165303

Dekui smile .
2013-07-02 14:00 Įvairūs » Maisto tvarkymo procesas » #1165114
Sveiki,

Norejau pasiteirauti, ar šaldytuve, kuriame laikome pieną, bus galima laikyti ir fasuotas dešreles, tarkim įdėtas i atskira inda su dangčiu. Ar būtinas kitas saldytuvas?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui