Tax.lt narys Fantastique

F
Tax.lt narys nuo
2013-10-01
Fantastique
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2013-10-01 18:17 Darbo teisė » Netikėtas atleidimas iš darbo! » #1183799
Man irgi atrodo, kad tikroji priežastis tikrai ne ta :( tame ir liūdniausia. Kvaila buvau, kad nepaprašiau parodyti tų skundų, juk norisi įrodymo, ar ne? Einant rašyti prašymo ar kalbėjimosi dėl atleidimo aš būtinai paprašysiu parodyti man tuos skundus. Net jeigu jie ir yra, tai ar teisingai pasielgta mane atleidžiant? Man tai atrodo visiškai neadekvatu. Bet geriau jau patarkit man, kaip daryti: laukti atleidimo ar parašyti pačiai prašymą? Ar taip, ar taip aš išeisiu iš darbo, bet prieš tai dar ketinu išsiaiškinti žmogiškais būdais, už ką buvau atleista.
2013-10-01 17:50 Darbo teisė » Netikėtas atleidimas iš darbo! » #1183788
Tame ir esmė, kad manęs net pasiaiškinimo rašyti neprašė. Tiesiai ir pasakė, kad teks atsisveikinti. Man net neparodė tų skundų. Buvo jie ar nebuvo - nežinau, tad realios priežasties taip pat nežinau, todėl jaučiuosi šiek tiek ir apgauta. Gal tie skundai ir buvo, bet penki skundai tai ne pusantros valandos vėlavimas atidaryti parduotuvę, dėl ko prašo pasiaiškinimo. Mano atveju net neprašė. Dabar skaitau straipsnį ir kuo toliau skaitau, tuo labiau atrodo, kad pirmiausia mane turėjo įspėti.
2013-10-01 17:07 Darbo teisė » Netikėtas atleidimas iš darbo! » #1183782
Sveiki, noriu pasiklausti, kaip man geriau elgtis. Situacija tokia: mane išsikviečia direktorė tam, kad praneštų, jog nori su manimi atsisveikinti. Viso to priežastis yra ta, kad gavo NET 5 skundus iš klientų, jog nepasiūlau jiems kažko, neužkalbinu. Įtariu, jog tikroji priežastis tikrai ne ta, nes tokiu atveju daugių daugiausiai turėčiau gauti bent jau įspėjimą, o ne atleidimą iš darbo (kolegei ne kartą teko pasiaiškinti dėl grubaus elgesio su klientais ir tai teliko pasiaiškinimai. Jos neatleido.. Juolab neatleido dėl to, kad ne pirmą kartą vėlavo atidaryti parduotuvę. Paskutinis kartas buvo net pusantros valandos!). Bet ne tame čia esmė. Man pasiūlė parašyti pačiai prašymą išeiti iš darbo, nes jeigu mane atleis - biržoj tai figūruos (manau, tai tikrai nepridėtų man pliuso ieškant darbo). Išmokos kažkokios milijoninės tikrai negaučiau, jeigu mane atleistų, nes dirbu tik nuo š.m. birželio mėnesio. Klausimas: ką man geriau apsimoka daryti? Laukti kol atleis (nors įstatimiškai apie tai, man atrodo, turėtų įspėti gerokai anksčiau) ar parašyti pačiai tą prašymą? Ir dar vienas dalykas..jeigu aš neparašau ir jie mane atleidžia, kaip tai figūruos biržoje? Ar mane gali apskųsti? (Maža kas, piktų žmonių tikrai yra). Pakonsultuokit mane, nes prašymo dar neparašiau, nors mane tikrai ragino.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui