Tax.lt narys Darbuotojas

D
Tax.lt narys nuo
2004-06-02
Darbuotojas
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-06-02 17:23 Įvairūs » Ka daryti??? Noriu iseiti is darbo. » #87045
Zinoma reikia isgirsti ir darbdavio puse.
Taciau tai buvo vien kart ir be to as atsiprasiau.
Jei ka jis mane paveike nerviskai ir davede iki to, kad as nakti nemiegojau, pergyvenau del to, ka jis man pasake, ka as padariau netaip.
Jei ka tai as nusikirpau plaukus tik todel, kad jam itikciau, nes tai buvo viena is salygu, kad galeciau dirbti...
Beto jai cia pas mane taip viskas gerai, kodel darbuotojai bega is cia ir dar tie patys darbuotojai buvo susidure su panasiomis problemomis. kai sefai suzino, kad ruosiasi iseiti, tuoj griebiasi tokiu priemoniu.
2004-06-02 16:32 Įvairūs » Ka daryti??? Noriu iseiti is darbo. » #87024
Gal rasysiu, bet tik rytoj, o siandien parasysiu prasyma del isejimo is darbo.
2004-06-02 16:30 Įvairūs » Ka daryti??? Noriu iseiti is darbo. » #87019
Viska fiksuoja kamera. Ir jie mate, kad as neemiau pinigu i savo kisene. As sedejau, nes man reikejo uzdaryti kasa, kaip tik skaiciavau pinigus ir leidau kitiems buvusiems pasedet. Bet va kai pamate tai, kad viskas saziningai, kad pinigai kasoj o ne sau, tai dabar reikalauja pasiaiskinimo, manau as jo nerasysiu.
2004-06-02 16:21 Įvairūs » Ka daryti??? Noriu iseiti is darbo. » #87014
Labai aciu visiems...
Bet gal galetumet atsiusti isejimo is darbo prasymo blankute.
Dar karta aciu...
2004-06-02 15:29 Įvairūs » Ka daryti??? Noriu iseiti is darbo. » #86985
Taigi, as dirbu interneto salone, Viskas prasidejo nuo to, kad as noriu iseiti is darbe, bet tai sefai suzinoje ne is manes o is kazkieno kito, mane nusprende sukirsti ir ismesti is darbo. Pas juos per puse metu pasikeite 4 darbuotojai, o gal ir daugiau, na bet as tiek zinau. Tai va, vakar jie mane uztiko darbo vietoje jau pasibaigus darbo laikui. Su manim buvo ir keletas klientu, kuriem leidau sedeti nemokamai sedeti prie kompu. Nu ir tada pradejo man varyt, kur pinigai uz juos, sakau buvo susimokeje, laikas baigesi, bet leidau pasedet. Tada pradejo grasint, kad gal tau nepatinka tas darbas, gal nori isei. Atsakiau, kad taip, po 2sav noriu iseit, bet jie tada dar labiau supyko ir pasake, kad mane ismes ir parasys i darbo knygute, kad atleistas uz nepareiginguma. Dabar sedziu darbe ir nezinau, ka daryt. Seimininkas paprase parasyt pasiaiskinima, bet nezinau ar pasimoka man ji rasyt, nes paskui sakys uz tai tave ir atleidziu... Ptarkit ka man daryti
Labai ACIU!
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui