Tax.lt narys Sarah

S
Tax.lt narys nuo
2004-12-03
Sarah
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-12-07 07:07 Apskaita & Auditas » medziagu nurasymai statybos imonese » #128134
"Iš ko kolega sperendi kad skiriasi likučiai metiniai su faktiniaiais?Ir ant finansininko nevaryk nes kaip matau mažai dar druskos buhalterijoje suvalgei.Paauksi suprasi kad tavo finansininkas buvo visai normalus ."

? ? smile
2004-12-03 09:12 Apskaita & Auditas » medziagu nurasymai statybos imonese » #127266
Labai dekoju, uz suteikta info. Beda, ta, kad as ka tik atejau cia dirbti apskaitininke ir man dabar duodami sutvarkyti metiniai likuciai, kurie tikrai skiriasi su realiais. Man siekant ivesti kazkokia tvarka, siekiant isspresti klausima kaip padaryti, kad kartu su saskaita butu nurasomos visos iseinamos medziagos (nes po to susidaro skirtumas tarp realaus ir faktinio) buvo finansininko paaiskinta, kad blogai padaro samata ir kad vienetas i vieneta niekada nesutaps. Taip pat, kad rangos darbu sutartyje nurodomas kiekis negali skirtis nuo darbu pridavimo akto! Tai pagal ji, nieko padaryti neimanoma smile. Tai visiskas apsurdas. Buciau labai dekinga jei dar issamiau aprasytumete kaip vykta medziagu nurasymai Jusu imonese, nes man statybos pirma imone, o su tokiu finansininko poziuriu toli neisim.
2004-12-03 07:47 Apskaita & Auditas » medziagu nurasymai statybos imonese » #127221
Sveiki,
Noreciau paprasyti pagalbos tu, kurie dirba buhalteriais ar finansininkais statybu darbais uzsiimanciose imonese. Sakykite, kokia tvarka vyksta medziagu nurasymai. Kol kas imoneje, kurioje as esu nauja, budavo sudaroma rangos darbu sutartis, kurioje nurodomi kiekiai,kainos ir pan., taciau kaip zinia, faktinis medziagu skaicius daznai skiriasi nuo padarytos pradines samatos. Todel kai budavo priduodamas darbu pridavimo aktas ir israsoma saskaita gaudavosi skirtumai. Dabar klausimas, ar kiekiai nurodyti sutartyje gali skirtis darbu pridavimo akte? Aciu uz atsakyma.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui