Kas Jums tvarko archyvinius dokumentus?

D
daga 2
2006-06-02 12:38 daga
Pasitarę su įmonės vadovu nusprendėme susitvarkyti įmonės dokumentus. Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi, ar teko naudotis vilniečių įmonių UAB "Archyvų sistemos" ir UAB "Docpartner" paslaugomis? ir ar esate patenkinti?
A
adzela 156
2006-06-02 12:49 adzela
Mes tomis firmomis nesinaudojome. Gal jums reikia tik surišti bylas, o visa kita pati susirašysite. Gal taip bus pigiau. Temoje archyvų tvarkymas skelbėsi archyvarė iš Vilniaus dėl dokumentų tvarkymo. Čia forume paieškokite. Jei tik surišti dokumentus į bylas taip, kaip jums reikia tai žinau firmą. Vienos bylos kaina apie 5 Lt.
D
daga 2
2006-06-02 14:33 daga
Pabuvojus seminare ir pasikalbejusi su geresniais specialistais už mane pačią smile , sužinojau, kad surišti neužtenka, nes yra dokumentų apskaitos ir tvarkymo taisyklės, ir jei dokumentai tvarkomi ne pagal jas, pvz.likviduojant įmonę, kai reikės perduoti dokumentus į savivaldybę, garantuoju, man tikrai nesinorės sėdėti parom darbe smile , o ir šiaip, plečiantis įmonei atsirado problemų – sunkiai susiieškom (nes deda kas kaip nori), patalpas nuomojamės, nuoma velniškai brangi, tad pradėjome ieškoti išeičių....
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui