saskaitu apmokejimo suvedimo ir priminimu siuntimo atidavimas kitiems

Z
zalia4 2
2008-01-22 15:43 zalia4
Sveiki,

gal kas susidures su atveju, kai israsytas saskaitas su banku suveda ir priminimus del nepmoketu saskaitu siuncia kita imone. Mums viena imone pasiule tokia paslauga, kaip ir idomu, bet truputi baisu, kad gali pridirbti klaidu. Siaip pas mus israsoma daug saskaitu - esam prekybine imone - tai kaip ir nemazai darbo atsiimtu.
Gal kas susiduret ir galit patart?
S
sandra5 14
2008-01-24 09:08 sandra5
O geras, vadinas gal si paslauga ir rimtai egzistuoja, nes mum ir siūlė, tačiau info plačiau apie tai niekur neradau, todėl šis klausimas taip ir liko. Šiaip reikėtų plačiau apie tai pasidomėti, nes tikrai kaip "žalai4" sako, nusimestų daug darbo.
Z
zalia4 2
2008-01-24 09:22 zalia4
Mums pristate gana rimtai, informacijos kaip ir uztenka. Mes rimtai apie tai galvojame, nes mums tauposi daug laiko kitiems dalykams. Iki tol mes atiduodavom tik neapmoketas skolas, jau isieskojimui tai imonei. Bet dabar, jeigu atiduodi is karto visas israsytas saskaitas ( jie gali net isiusti pirkėjui jeigu reikia) jie rupinasi tu saskaitu sudengimu su banku, priminimu siuntimu ir po to isieskojimas jau pigesnis. Man patogu, nes gauni ataskaitas ir tik idedi skaicius i saskaitas kurias priklauso ir viskas . O be to gail padaryti ir taip, kad duomenys automatiskai atsirastu mano buhalterineje programoje. Bent jau taip sako :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui