reikia patarimo del veiklos legalumo

2009-03-18 17:12 MindaugasR
Sveiki, turiu susikures svetaine kurioje planuoju kad merginos galetu talpinti ir prekiauti savo ranku darbo papuosalais, pats aisku jais neprekiausiu, pelnas bus tik uz papuosalu talpinima. Koki varianta pasiulitumet kad legalizuoti viska, imti patenta ar individualia veikla, esu zalias ir nelabai gaudausi :). Na veikla manau cia kazkas panasaus kaip skelbimu puslapis turetu buti. Tarkim as legalizuoju savo veikla, o kaip del prekiautoju mano puslapije jie skaitysis vistiek nelegalus ir tures bijoti vmi ?

Iskarto dekuj uz informacija
L
leader777 1
2009-03-18 18:58 leader777
Siuo atveju Jus esate tarpininkas, todel nelabai svarbu kas ir kaip prekiaus pasinaudodamas Jusu svetaine (ji yra irankis). Svarbu, kad Jus moketumete mokescius nuo pajamu, kurias gaunate uz tu papuosalu talpinima. Kokia forma pasirinkti daugiau priklauso nuo mokestines puses (kokias pajamas Jus numatote tureti ir kokia yra islaidu struktura), tai gali buti ir II, ir UAB ar individuali veikla.

Dar nepamirskite isiregistruoti Asmens duomenu tvarkytu, nes kaip suprantu, tvarkysite kitu asmenu duomenis (placiau www.ada.lt). Sekmes!
2009-03-18 20:52 MindaugasR
na pajemas net neisivaizduoju, manau i menesi po kokius 400 iplauktu gal biski daugiau, na o islaidos tai tik hostingas ir domenas na apie 100 lt metams.
Ka pasiulitumet rinktis? Ar imanoma su patentu ?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui