del PVM uz statybines medzigas

J
Jaima 292
2003-07-23 16:40 Jaima
dar karteli laba dienele,
Pakomentokit tokia situacija: gerb. direktorius atnese man saskaita faktura uz nupirkta satybines medziagas.... Imones pagrindine veikla yra prekyba autodetalemis..... Paaiskino, kad statybines medziagos bus sunaudojamos nuomuojamiems sandeliams tvarkyti.... Ar galiu PVM deklaracijoje si PVM traukti i grazintina PVM?
ar nebus su siuo PVM problemu.... Sake, kad ir atetity planuoja pirkti tokiu medziagu ir grazintinas PVM per visa laika susidarys apie 800 Lt.....
Gal, kad aiskiau viskas butu, reikia kokia sutarti pasirasyt su tais, kas nuomoja sandelius? O gal uztenka PVM saskaitu fakturu? Jei VMI tikrintu, tai kaip ji sutikrintu kiek tu statybiniu medziagu sunaudota.... Jei kibiras dazu, o ne visi sunaudoti, o as visus dazus padedu i sanaudas, tai gerai?
J
jkristina 302
2003-07-23 17:11 jkristina
Jeigu jūs nuomininkai, tai būtinai pasirašykite nuomos sutartį ir terminą nurodykite 1 m. Po to vėl pratęsinėkite 1 m. Tada visos remonto išlaidos nueis į sąnaudas einamais metais. O PVM traukite į atskaitą.
IrenaR IrenaR 2858
2003-07-24 08:37 IrenaR
Kaip supratau, jūs patys savo jėgomis remontuosite patalpas? Tada reikia surašyti darbų atlikimo aktą, kur ir nurodysite visas medžiagas. Turėtų į aktą įeiti ir remontą atlikusių darbuotojų atlyginimai, sodra.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui