Vandens gręžinys daugiabučio namo bendrijai

D
daivalex 16
2009-09-22 10:05 daivalex
Sveiki, susidūrėm su tokia problema. gyvename daugiabučiame name, kurio savivaldybė neaprūpina geriamuoju vandeniu. Žodžiu situacija tokia gali greit likti be vandens ir nuotekų. Gal kas žinot ar namo bendrija -18 butų - gali issaikasti savo vandens gręžinį ir nuotekas nuomojamame is valstybes sklype. Nuoma yra 99 metams. Savivaldybe bando gyventojams pripaisyti susimoketi uz tokius grezinius jei ji darytu puse milijono. Tai gaunas situacija: mes susimokame už gręžinį patys (jei tik nepadidinta dar sumą), o po to mokam uz ekslpoatacija ir vandens tiekima, o nuosavybe pereina savivaldyben. Ar tai ne koriozas. Žmonės gal galit kas padėti nes musm šitas reikaliukas sušvinkusiais kiaušiniais kvepia.
Samajana Samajana 6091
2009-09-22 21:14 Samajana 2011-09-11 06-26

daivalex rašė: Sveiki, susidūrėm su tokia problema. gyvename daugiabučiame name, kurio savivaldybė neaprūpina geriamuoju vandeniu. Žodžiu situacija tokia gali greit likti be vandens ir nuotekų. Gal kas žinot ar namo bendrija -18 butų - gali issaikasti savo vandens gręžinį ir nuotekas nuomojamame is valstybes sklype. Nuoma yra 99 metams. Savivaldybe bando gyventojams pripaisyti susimoketi uz tokius grezinius jei ji darytu puse milijono. Tai gaunas situacija: mes susimokame už gręžinį patys (jei tik nepadidinta dar sumą), o po to mokam uz ekslpoatacija ir vandens tiekima, o nuosavybe pereina savivaldyben. Ar tai ne koriozas. Žmonės gal galit kas padėti nes musm šitas reikaliukas sušvinkusiais kiaušiniais kvepia.

smile
Kadangi žemės sklypas išnuomotas jums 99metams tai nuomos sutartyje turėtų būti punktas numatantis galimybę keisti išnuomojamo žemės sklypo pagrindinę žemės naudojimo paskirtį ar naudojimo būdą. Tai numatoma jeigu žemė nuomojama ilgiau nei trims metams.
Nuomojamoje žemėje nieko statyti negalima.Galima tik su nuomotojo leidimu....Žemės paskirties keitimai, detalūs planai...techninės sąlygos ir panašiai ir aišku sutarties perrašymas.Mūsų atveju taip ir buvo...Viskas perėjo vandenvietės ir savivaldybės žinion...tik tiek ,kad galėjom susigrąžinti PVM už pirktas statybines medžiagas .
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui