kaip skaičiuosis dekretinės ir motinystės pašalpa 2009m ?

R
rloreta 5
2009-11-02 15:15 rloreta
Sveiki, prireike ir man jusu pagalbos, nes kuo toliau ,tuo labiau painiojuos tuos istatymuose, tad tikiuosi, kad paaiskinsit normalia, zmoniska kalba smile
Dabar esu vaiko prieziuros atostogose iki jam sukanka 2 metai. Jos baigsis gruodzio 4 d., taciau suzinojau kad laukiuosi, gimdymas apytiksliai 2010 06 gale. Zadu prasitesti atostogas iki balandzio, o po to dar pasiimti menesi atostogas is darbo (ju turiu neisnaudojusi), o po to tiesiai i dekretines. Bet pasikaitinejusi tuos naujus, vos ne kasdien besikeiciancius istatymus, galvoju, kad gal nelabai apsimoka taip daryti.Nes jei dekretines skaiciuoja is paskutiniu 12 men, tai man nekas gausis, nes 4 men negausiu jokiu pajamu (busiu vaiko prieziuros atostogose, jam jau bus virs 2 metu), atostoginiu tik uz viena men.Ar as ne taip suprantu. Ir is vis ar man kas nors bepriklausys?
O jeigu eiciau dirbti is kart, kai tik vaikui sueis 2 metai, vistiek nebebus tu 12 men. Kazkaip nebesusigaudau sioje savo situacijoje, kaip cia geriau pasielgus smile . Beje toj pacioj imonej iki pirmojo dekreto pradirbusi esu tikrai nemazai metu.
Is karto dekoju uz atsakyma smile
R
rloreta 5
2009-11-02 15:17 rloreta
sorry, pirma karta cia rasau, tai ziuriu kazka ne taip pridirbau smile . Jeigu galit, pataisykit mano klaida, istrinkit sia tema smile smile
C
Colop 13606
2009-11-02 15:20 Colop 2011-09-11 06-29
Nieko nieko :) visiems pasitaiko :)
dabar šioje temoje matai savo pirmą žinutę, kuri kaip ir yra pirmoji žinutė šioje temoje ? tai viršš tos žinutės gal tau toks kryžiukas yra ? jis vat ir ištrina :)
bet gali būti kad tu to kryžiuko ir gali nematyti.... nes ne visada jis yra .. ir ne visada leidžiama ištrinti tai, ką pribūrei :)
o tavo žinutę aš matau jau tinkamai anoje temoje :)
viskas ką tu padarei - pamiršai nutrinti TEMA laukelį :) ten matyt atsirado tema kai tu darei "re" .... tu jos nenutrynei ir padarė naują temą :) bet nieko baisaus :) bus tų temų :))) persok i aną temą ir tęsiam diskusiją :)

tax.lt/postx13949-0-660.html


rloreta rašė: sorry, pirma karta cia rasau, tai ziuriu kazka ne taip pridirbau smile . Jeigu galit, pataisykit mano klaida, istrinkit sia tema smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui