Individuali veikla + darbo santykiai. Pajamų deklaravimas.

G
gintarasm 30
2011-02-18 12:57 gintarasm
Sveiki,

Paieškoje nieko panašaus į man aktualų klausimą nepavyko rasti, tad norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos. O situacija tokia:

Visus 2010 metus vykdžiau individualią veiklą pagal pažymą. Rudenį buvau įsidarbinęs į vieną įmonę nuo spalio 7d. iki lapkričio mėn. dvidešimt kažkelintos dienos (prašymą atleisti iš darbo kažkur praganiau, darbo sutartyje taip pat nepažymėjo kada mane atleido:)) ). Kol buvau įdarbintas virš mėnesio įmonėje - individualios veiklos vykdymo nebuvau nutraukęs.

Dabar bepildant GPM kartu su V ir S priedais iškilo toks klausimas:

Ar reikia pildyti kažkokį papildomą priedą ar formą dėl minėtų darbo santykių? Pajamų iš tų santykių gavau nedaug, t.y. 416lt (per du mokėjimus). Ar turiu kur nors šias pajamas parodyt? jei taip - kur? Ir ar tai įtakos mano privalomų sumokėti mokesčių, už individualios veiklos gautas pajamas, dydį?

Dėkui už komentarus!
G
gintarasm 30
2011-02-18 13:25 gintarasm 2011-09-11 07-14

Luka_Paciolis rašė: Dar truputį palaukite, kovo pradžioje VMI kiekvienam gyventojui pateiks pažymas apie jų gautas pajams bei patirtas išlaidas bei bus suformuotos prelinimarios GPM308 deklaracijos, kuriose jau bus įkeltos pajamos susijusios su DS liks tik supildyti priedą V.


Supratau. Manau taip ir bus geriausia. Ačiū Jums!
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui