skolu pagal isankstines saskaitas sekimas

Bingo Bingo 753
2014-11-13 16:06 Bingo
Prasau jusu pamastymu. kaip butu galima organizuoti tiekeju skolu pagal isansktines saskaitas sekima? T.y klientas nori tureti analitika ir zinoti, kiek reikia moketi, iki kada, kiek sumoketa, kiek dar liko. Ir ta nori daryti su apskaitos programa, o ne exceliu. Programa (Finvalda) dedikuotu priemoniu isansktinems saskaitoms neturi, tad reikia issisukti per standartinius pirkimus panaudotant tinkamas korespondencijas, galbut uzbalansines saskaitas. Ar turite kas sukures kazkokia sistema tokiam skolu valdymui?
KJurate KJurate 6546
2014-11-13 16:39 KJurate
Išankstinė sąskaita yra lūkestis,m bet dar neįvykęs sandoris... jei jau atip būtina apskaityti, ati veskite per būsimų laikotarpių sanaudas, o kai gausit tikrą sąskaitą , tada iš būsimų kelsite į normalias, bet tai jau dvigubas skolų administravimas...
gavot išankstinę ir apmokėjot - avansas, gavot sąskaitą, sudengėt ir OK.... ar čia išankstinės su ateities mokėjimo grafiku? lizingai, draudimai? bet jie sąskaitėles normaliai rašo...
Bingo Bingo 753
2014-11-13 17:05 Bingo
esme ta, kad klientas turi ne viena isankstine saskaita ir jam yra poreikis administruoti sias skolas. Nezinau smulkmenu, bet matyt ir sumos didedles, ir mokejimu terminai skirtingi, ir yra mokejimu dalimis. Ir tai nebutinai yra lukestis ar menamas isipareigojimas, jei pasirasyta sutartis su numatytais mokejimo terminais, tuomet tai yra visai realus isipareigojimas. Tik beda, kad nera ka debetuoti, nei paslaugu, nei prekiu dar nera. Esam viena buda sugalvoje, testuojam dabar, bet galvoju, gal pasigaudysiu dar kokiu minciu ar sprendimu is forumo dalyviu.
2014-11-13 17:26 Voveruska01
Kai kurios apskaitos programos turi "uzsakymu" moduli, manyciau,kad per ji galima butu suformavus uzsakyma sekti jo vykdyma ir eiga.
Bingo Bingo 753
2014-11-13 21:34 Bingo

Voveruska01 rašė:
Kai kurios apskaitos programos turi "uzsakymu" moduli, manyciau,kad per ji galima butu suformavus uzsakyma sekti jo vykdyma ir eiga.


o aciu, cia mintis gal ir gera, nes yra toks modulis, reiks pasinagrineti jo galimybes, t.y. ar jis tik pardavimams skirtas, ar galima ir su tiekejais zaisti.
KJurate KJurate 6546
2014-11-14 08:51 KJurate
manau per užbalansines būtų paprsačiau administruoti: avansines įsivesti kaip reikalavimą ar laukimo sąskaitą, o kai ateis tikri dokumentai, tada viską dubliuojate...
darbo dvigubėja, nes ir sudengimus reiks daryti... svarbu susekti kad klientų identifikacija nenusimuštų :)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui