Socialinė parama ir individuali veikla

2015-03-10 17:41 tryingtostart
Sveiki visi.
Situacija yra tokia: esu 22 metų, mokausi (paskutiniai metai, turbūt), gyvenu su mama ir vienam asmeniui pajamų dydis yra mažiau nei 102 eurai (skaitau dabar kaip tik iš http://socmin.lt puslapio, kam yra skirtos socialinės paramos - www.socmin.lt/lt/seima-ir-vaikai/soc-parama-...). Tokiu atveju mano mamai nereikia mokėti už tam tikras komunalines paslaugas (ar kažkas tokio), t.y. yra kompensuojama. Tačiau dabar aš artimiausiu metu planuoju išsiimti individualią veiklą ir vienam asmeniui pajamos jau viršytų 102 eurus. Tai tokiu atveju tos kompensacijos yra prarandamos ir jos jau nebėra prieinamos mūsų šeimai? Žinoma, aš bet kokiu atveju ketinu išvykti po mokslų iš motinos namų ir arba pratęsti mokslus (nes dabar mokausi Kolegijoje), arba rasti darbą, arba gyventi iš individualios veiklos. Kaip tokioje situacijoje būtų vertinamos kompensacijos?
Labai dėkui už atsakymus ir informaciją. Labai tikiuosi, kad šią situaciją rašau tinkamoje vietoje ir nepažeidžiu forumo taisyklių.
Kadras Kadras 334
2015-03-19 13:01 Kadras
Kreipkites dabar del paramos ja galima gauti ir uz 1 ar 2 menesius atgal tai aktualu nes sildymo sezonas...ypac kol neturit ind. veiklos
Kompensacija perskaiciuojama berods kas 3 menesius jei ir pradesit vykdyti veikla tai nelabai bus aisku kokias pajamas gausit nes jos deklaruojamos kitais metais.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui