Įmonės sąskaitos apmokėjimas iš asmeninės sąskaitos

B
Bribebox 15
2016-11-07 15:58 Bribebox
Sveiki,

Iškilo tokia problema, kad prieš porą dienų buvo įsteigta MB, tačiau dar nespėjome atsidaryti įmonės banko sąskaitos. Po kelių dienų norima padaryti prekių užsakymą, tačiau iki to laiko įmonė savo banko sąskaitos neturės. Ką tokiu atveju reikėtų daryti? Ar galima už prekes apmokėti iš savo asmeninės sąskaitos mokėjimo kortele (vadovo), nors tiekėjas sąskaitą-faktūrą po tokio apmokėjimo išrašytų įmonės vardu?

Jeigu mano klausimas skamba kvailai - nuoširdžiai atsiprašau, bet neįsivaizduoju ką reikėtų daryti tokiu atveju. Iš anksto dėkoju ne tik už atsakymus, tačiau ir už tai, jeigu nukreipsite tinkama linkme.

KJurate KJurate 6546
2016-11-07 22:10 KJurate
Atskaitingas asmuo gali įsigyti prekes įmonės reikmėms. Per avansinė apyskaitą jas grąžinsite, kai turėsime sąskaitą, ją atidaro per valalandą, tad priežastis nesolidi
B
Bribebox 15
2016-11-08 09:06 Bribebox
Labai dėkoju už atsakymą. Įmonės sąskaitos atsidarymas šiek tiek užsitęsė dėl to, kad reikėjo pakeisti kelis kontaktinius duomenis JAR + bent kiek JAR rašo, tai jų elektroninis sertifikuotas išrašas išduodamas tik per 5 darbo dienas, kuris yra reikalingas atsidaryti banko sąskaitą.

Dar kartą dėkoju už tokį greitą ir aiškų atsakymą. Labai pagelbėjote ir nuraminote.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui