Reikia patarimo dėl autorinės sutarties (esu žalias)

A
Arsenic 12
2004-03-01 14:40 Arsenic
Situacija tokia:
Pradėjau kurti tinklapį užsienio kapitalo įmonei. Projekto sąmata buvo patvirtinta projekto pasiūlyme (verbaliniame lygmenyje, be parašų). Ir darbas pradėtas pasitikint rankos paspaudimu (nesijuokit smile ) Sutarėm autorinę sutartį pasirašyti, kai ateis laikas atsiskaityti (nes galutinė darbų apimtis ir galutinis užmokestis nebuvo aiškus).
Atsitiko taip, kad klientas dėl savų priežasčių sustabdė projektą smile ir maloniai paprašė kreiptis dėl apmokėjimo už jau atliktus darbus.

Kaip galima visa tai įforminti? Ar tiktų autorinė sutartis? Nes, produktas kaip ir sukurtas (pusfabrikatis), bet jis toliau nebus kuriamas ir nepasikabins www voratinklyje smile . Čia pirmas toks darbas mano pagal autorinę sutartį (seniau kiti rūpindavosi sutartim ir t.t.), taigi jaučiuosi toks smile tik kad labai žalias smile
Ir ar jūs mielieji įmonių buhalteriai labai nemegstat autorinių sutarčių (tiksliau tariant tų, kurie su jomis prie jūsų kabinejas smile )?

Kitas klausimukas: ar kas pasikeitė 2004 metais kas liečia autorines sutartis?

Ir dar kvailas klausimas: Lietuvoje sutartys turi būti tik lietuvių kalba (o gal tai privaloma)?
L
liuka 65
2004-03-01 14:54 liuka
Galima autorinė sutartis. Darbų atlikimo akte būtina nurodyti, kad sutartis nutraukiama pagal punktą.... Autoriui išmokėta už konkretų darbą - suma (ne ta kur numatyta autorinėje sutartyje). Užsakovas ir Autorius vienas kitam pretenzijų neturi.
Sutartys t.b. ir lietuvių kalba.
2004 m. nesikeitė apmokėjimas pagal autorinę sutartį.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui