Del sutaryje minimos kokybes

2004-03-02 13:11 justinasas
Sveiki, noriu paklausti, kaip sutartyje rasyti, kad vykdytojas atsakys uz tai, kad jo padarytas daiktas sugrius.

Salia to, kad jis atsako uz kokybe ir taiko garantini remonta, ar tinka ideti?: "gamybos trukumai ar naudojamu medziagu prasta kokybe nustatoma abieju saliu susitarimu /arba su treciosios salies pagalba. isikisimu/.

Sia pastaba noriu ideti tuo atveju, jei kas suges per garantini laikotarpi, kas nustatys, kur jo (vykdytojo) blogai padaryta, o kas del mano kaltes sugedo.

aciu. atsakymo tikiuosi sulaukti. sekmes
J
JOGIS 15
2004-03-02 16:38 JOGIS
Kaip supratau, sutartyje yra numatytos garantijos.Priklausomai nuo sutarties pobūdžio garantijos teikiamos tam tikram laikotarpiui (metai, du, peki ir pan.) Tam, kad nekiltų ginčų dėl daikto ar įrenginio sugadinimo dėl vartotojo kaltės, sutartyje reikėtų numatyti kaip tas daiktas ar įrenginys perduodamas vartotojui.:pasirašant priėmimo - perdavimo aktą,pasirašomas dok. patvirtinantis apmokymą ir pan.
Dėl ekspertų:sutartyje nurodykit," jei užsakovui(pirkėjui) pareiškus pretenzijas dėl blogai atliktų darbų (nekokybiško daikto) rangovas (pardavėjas) nesutinka su pretenzijomis, šalys turi teisę abipusiu susitarimu ginčo sprendimui kviesti nepriklausomus ekspertus.Toliau nurodykit, kad jei ekspertai patvirtina užsakovo(pirkėjo) pretenzijas,rangovas(pardavėjas) privalo apmokėti ekspertų konsultavimo išlaidas ir per sutartą laikotarpį, bet ne ilgiau kaip per 30 dienų ištaisyti darbo defektus(pakeisti daiktą) Sutartyje žodžių "įsikišimas" patarčiau vengti. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui