Sia vasara vaziuoju dirbti i USA. Gal galite duot man kasnors praktini patarima?

K
karoluxas 1
2004-05-03 17:08 karoluxas
Sia vasara planuoju vaziuot i USA. Uzdirbtus pinigus planuoju praleisti keliaudamas po sali, galbut prisipirkti kokiu high-tech prekiu ir grizti turedamas piningu tiek, kad galeciau padengti savo skrydzio islaidas, biliteu kainas, programos dalyvio mokesti ir pan. Kiek supratau pagal istatyma man priskaiciuos 33% pajamu mokesti, nors pinigu sumoketi mokesti as visai ir neturesiu. Ka man tada daryt? Ir gal galite kasnors praktiskai patarti, ar yra koks pusiau legalus budas isvengti pajamu deklaravimo ir pajamu mokescio. O gal vienintelis budas yra dirbti US nelegaliai, neturet jokiu popieriu ju vietinej vmi ir alga vokeliuose gaut?

Nuosirdziai aciu uz atsakymus
M
Modestas 6751
2004-05-03 19:17 Modestas 2011-09-11 03-24

karoluxas rašė: Sia vasara planuoju vaziuot i USA. Uzdirbtus pinigus planuoju praleisti keliaudamas po sali, galbut prisipirkti kokiu high-tech prekiu ir grizti turedamas piningu tiek, kad galeciau padengti savo skrydzio islaidas, biliteu kainas, programos dalyvio mokesti ir pan. Kiek supratau pagal istatyma man priskaiciuos 33% pajamu mokesti, nors pinigu sumoketi mokesti as visai ir neturesiu. Ka man tada daryt? Ir gal galite kasnors praktiskai patarti, ar yra koks pusiau legalus budas isvengti pajamu deklaravimo ir pajamu mokescio. O gal vienintelis budas yra dirbti US nelegaliai, neturet jokiu popieriu ju vietinej vmi ir alga vokeliuose gaut?

Nuosirdziai aciu uz atsakymus


Jei dirbsi legaliai ir nebūsi kvailas tai galėsi susigrąžinti tenai sumokėtus mokesčius. Tada gal nebus gaila ir čia sumokėti.
Siūlau pasidomėti įmonėmis užsiimančiomis tax refund iš JAV.
L
Lauracka 20
2004-05-05 13:06 Lauracka
Zinai Modestai as su Tavim visai nesutinku, susigrazinti gali ne visus mokescius, tik ju dali. O grizus i Lietuvele deklaruodamas turesi susimoketi ju skirtuma.
O Karoluxui patarimas butu toks: nezinau kaip kitais metais bus, bet siais metais as pati gryzus is USA pajamu nedeklaravau ir nezadu atiduot keliu tusktanteliu savo uzdirbtu pinigu valstybei. O be to kalbejau su pazistama is mokesciu inspekcijos, ji ir pati patare to nedaryt, dar pirmi metai ir nelabai kas cia susigaudys. Tai vat.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui