Sveiki, noreciau paklausti kaip teisingai pildyti vairuotoju tabelius

2004-09-29 16:47 Kalisinskiukas
Kiek zinau, tai vairuotoju darbo laiko apskaitos ziniarasciai yra tvarkomi pagal tachografus ir imoneje turi buti ivesta sumine darbo laiko apskaita, taciau pas mus imoneje taip nera. As tabelius pildau pagal tachografus ir jei darbo laikas virsija per savaite daugiau kaip 40 val. suteikiu papildoma poilsio diena, taciau istatyme parasyta, kad kartais galima pailginti darbo laika iki 45 val per savaite ( tai pati susipainiojau ir nelabai zinau kaip cia reiktu daryti) Kas zinot prasau padekit
jofky jofky 3286
2004-09-29 21:37 jofky
Pas mane ir tokia problema, dar prie to pačio mes net tachografų perskaityti nemokam. Rašau po 8 val. Jeigu įpuota išeiginė, tai suteikiu iš karto po reiso poilsio dieną.
H
henrieta 70
2004-10-07 16:47 henrieta
Dėl tabelių, tai aš vedu 8 val. kasdein, nes mas mus vairuotojai taip ir dirba, kadangi paslaugos teikiamos Lietuvoje - laikas kontroliuojamas. Bet gal jūsų įmonė irgi teikia transporto paslaugas Lietuvoje. jei taip atrašykit. turiu kelis klausimus apie paslaugų teikimą fiziniams asmenims ir paslaugos apiforminimą - kokie privalomi dokumentai paslaugai įrodyti.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui