Sutrumpinta darbo diena

Tiesi Tiesi 4035
2004-12-01 16:42 Tiesi 2011-09-11 03-34
Darbo laiko pasikeitimas tiesiogiai susijęs su darbuotojo darbo sutartimi, ir niekuo kitkuo (bent jau mano nuomone) Ar įsakymai bus, ar nebus, jei nebus darbo sutarties pakeitimo, pati žinai kur įsakymus gali dėt smile
Taigi darbuotojo asmens byloje mano supratimu privalo būt darbo sutartis bei įvairių dokumentų, susijusių su tuo darbuotoju kopijos (pvz vaikų gimimo liudijimų, teismo sprendimų dėl to, su kuo gyvens vaikai ir panašių kitų popierių kopijos)


Soffy rašė: Iš Raštvedybos taisyklių: dar ir šitai reikalinga.
17.4. Kai reikia darbuotojus pasirašytinai supažindinti su patvirtintais organizaciniais dokumentais, supažindinimo žymos rašomos patvirtintose dokumento kopijose ar patvirtintuose nuorašuose; kopijos ar nuorašai dedami į darbuotojų asmens bylas, jei atskira byla nenumatyta.

32.4.5. Darbuotojų asmens bylos sudaromos iš dokumentų, patvirtintų dokumentų kopijų ar nuorašų, tiesiogiai susijusių su konkrečiu darbuotoju per jo darbo įstaigoje laikotarpį.
Juk negalima sakyti, kad darbo laiko pasikeitimas nėra tiesiogiai susijęs su konkrečiu darbuotoju per jo darbo įstaigoje laikotarpį?
B
blondine 1
2004-12-01 16:44 blondine
atsiprasau, kad ne v temu, tiesiog bandau prisijungima...
S
Soffy 9075
2004-12-01 17:09 Soffy
Aš irgi BLONDINĖ smile.
Tiesi, geriausia būtų paklausti tų, kurie tas Asmens bylas JAU yra pridavę į archyvą, gal kas atsilieps, kažkurioje temoje kažkas buvo užsiminęs, tai kaip supratau DAUG visokių popieriukų archyvas nori, taigi, mano manymu ir tie įsakymai nepamaišys. NEpriims į archyvą, na ką padarysi, neverksiu smile.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui