Prasau Jusu pagalbos del pasirinkimo ir apskaitos (II, Iv)

D
domasj 14
2005-01-31 16:50 domasj
Sveiki, labai atsiprasau, kad galbut pasikartosiu, taciau turiu keleta klausimu ir i juos atsakymo nesugebejau rasti.
Esame keliese ir norime pradeti prekyba. Siustis prekes is uzsienio ir pardavineti lietuvoje. Vienas is musu nori atidaryti II, ir dirbti vienas oficialiai, taciau dirbtumem visi. Tad kas mum labiau apsimoka ar II ar Iv, ir kokius mokescius reiktu moketi vienu ir kitu atveju? Ir ar II direktorius butinai turetu sau moketi atlyginima, ar gali tiesiog nieko nemoketi. Nes pradzioje apyvarta nebutu didele, tad net ant atlyginimo neuztektu.
Is anksto dekoju uz pagalba
jofky jofky 3286
2005-01-31 17:33 jofky
Įsiregistravus IV ne visomis veiklomis galima dirbti, be to iš anksto turi numatyti kokį mokestį mokėsi 15 proc. ar 33 proc. Siūlyčiau pradėti nuo IĮ. Savininkui atlyginimo mokėti nereikės ir buhalteris nereikalingas (oficialus). Kadangi kur pinigai ten ir pyktis, vėliau patarčiau IĮ pertvarkyti į UAB ir visiems būti jos akcininkams.
D
domasj 14
2005-01-31 19:15 domasj
Na aciu uz atsakyma, paaiskejo dalykas kad mes jau gausim UAB, na perleis. Manau kad tai geriausias variantas. Taciau norejau paklausti, kaip ten del to siuntimo is uzsienio, kaip viska reiktu apiforminti? Ir dar klausimas, ar gali nepilnametis buti UAB akcininkas?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui