Kovo 8-oji

Cha-cha Cha-cha 5529
2005-03-09 08:01 Cha-cha
Yra viena paprasta tiesa- kiekvienam iš mūsų duotas tik vienas gyvenimas. Nereikėtų laukti ir tikėtis, kad laikas viską išspręs. Kai į problemas pažvelgi iš praeities prizmės, jos tampa tokios menkos. Gal reikia pasiryžti ir pabandyti viską pakeisti. Pritariu nuomuonei, kad tik su laiminga mama vaikas gali būti laimingas.
A
andreja 405
2005-03-09 08:45 andreja
žinai Mag aš tavęs nesuprantu, gal mes gyvenam viduramžiais, kad negalite normaliai išsiskirti. Dėl vaiko, dėl to kad tavęs nepalieka, o kodėl tu jo nepalieki jei tau šlykštu. Nei viena normali moteris nenumirė iš bado dėl to kad išsiskyrė, bent jau aš taip manau. Turiu patarimą nueik ir paduok skyryboms dokumentus ir nieko nesakyk tegul gauna šaukimą į teismą, pažiūrėsi reakciją, jei pasipriešins tai žinok dar myli, jei ne tai žinok kad seniai reikėjo taip padaryti.
E
Emma 1993
2005-03-09 08:59 Emma
Oi mergaitės, lengva pasakyti, sunku padaryti, žmones sieja tiek dalykų, nematomų, dažnai nepaaiškinamų, kad ne visada ir suprasi kas mus laiko kartu:(.
Sutinku, kad iš šalies žiūrint Mag būtinai reikia skirtis tam, kad ji galėtų pradėti naują gyvenimą, bet...
Maža kas atrodo žiūrint iš šalies, štai iš šalies žiūrint kitiems atrodo, kad jie visai gerai sutaria...
A
andreja 405
2005-03-09 09:08 andreja
EMMA jei jie slepia savo santykius tai nereiškia kad kažkas dar yra . Nejaugi Mag tokia baisi kad negali ko nors susirasti.
E
Emma 1993
2005-03-09 09:11 Emma
Gali būti LABAI LABAI NEbaisi, bet vis tiek nesiskirti tokiu atveju, sunku suprasti tam, kas nėra tokioje situacijoje:).
Ir ne visada mes skiriamės tik tam, kad KAŽKĄ susirastume, gali būti ir kitų norų:).
A
andreja 405
2005-03-09 09:24 andreja
EMMA nesupratai manęs aš neraginu skirtis kad kažką susirastų MAG o sakau kad kaip tik susirastų nesišsiskyrusi. Aišku man lengva kalbėti ,nes turiu puikų vyrą kurį labai myliu ir jis man labai geras, apie skyrybas tikrai negalvoju, bet jei taip atsitiktų kaip Mag tai tikrai skirčiausi turiu darbą turiu vieną vaiką pragyvenčiau. Geras puslapis meilės temas nagrinėti
E
Emma 1993
2005-03-09 09:31 Emma 2011-09-11 03-39
Tikrai geras psl.:), bet yra žmonių, kurie negali peržengti per savo gal ir neteisingą supratimą, kad Neištikimybė - blogai. Štai todėl ir neieško ir nesusiranda nieko, nes tai tikrai nėra išeitis šiuo atveju, man atrodo. Sakykim, kad aš ją labai suprantu, jei ji nieko nessusiranda-neieško, jai tai gal tiesiog šlykštu, kuo ji tada būtų geresnė už jį? Sakykim, kad jinai nenori būti geresnė, bet vis tiek NEgali. Būna taip, ką padarysi?
Benas Benas 2093
2005-03-09 09:40 Benas
Draugė su vaikinu draugavo 11 metų, kol galų gale susituokė. Labai gražios vestuvės, nuostabi balta suknelė ir puiki pora....Po metų ji pastojo, po devynių mėnesių pagimdė, kai dukrytei buvo pusę metų naktį ją pažadino telefono skambutis, o ten isteriškai klykiančios merginos balsas "pasiimk tą savo iškrypėlį vyrą"........Pasirodo, kai draugė buvo aštuntą mėnesį nėšča, vyras "dėl sekso trūkumo" (jis vėliau pats jai taip paaiškino) susirado meilužę......Šiandien jau geri 9 mėnesiai tęsiaisi serialas: jis savo žmoną išvadina taip, kaip tik jį būtų galima vadinti ir ieina pas aną....Po savaitės grįžta pas žmoną, verkia sriūbauja taškosi snargliais, prisiekinėja mylįs ir prašosi priimamas atgal......Po trijų deinų vėl išeina. Ir aš visą ta laiką klausau jos ir neatsistebiu, ji niekada nbuvo " po padu", visada turėjo tvirtą savo nuomonę ir štai prašau...Kažkos nevisprotis sugebėjo šitaip sumindyti žmogų, kad ji net bijo skyrybų paduoti. Tylėjau visą laiką....Tačiau kai jis antrą kartą pakėlė prieš ją ranką, pasiutau....šaukiau ilgai ir baisiai.......Dabar lankomės pas advokatus, aiškinamės situaciją (jis, žaltys, per ANĄ pridirbo šeimai skolų, prisiėmė paskolų, jų negrąžino, prasiskolino draugam, šie jį padavė į teismą). Žodžiu, šiandien problemų tiek, kiek jų nebūtų buvę, jei iš karto būtų reikalai sutvarkyti. MORALAS merginos: ištekate - vedybinė sutartis, dedate parašą šalia vyro paskolai gauti - galvokite, ar verta tai daryti. Žmonės keičiasi, kiti net tampa ligoniais šizofrenikais. Saugokite save, merginos smile smile
Loreta Loreta 28574
2005-03-09 09:58 Loreta
MOTERS ŠIRDIS

Viešpats kurdamas moterį, jau šešta diena dirbo viršvalandžius.
Pasirodęs Angelas paklausė:
- Kodėl tiek daug laiko praleidi prie jos?
Viešpats atsakydamas tarė:
- Ar matei instrukciją? Ji turi nebijoti drėgmės, bet būti ne plastmasinė; ją turi sudaryti 200 judančių dalių, visos keičiamos; ji turi būti varoma vien juoda kava ir maisto likučiais; jos keliai turi būti tokio dydžio, kad ant jų vienu metu tilptų du vaikai, bet jai atsistojus atrodytų grakštūs; jos bučinys turi išgydyti viską, pradedant įdrėkstu keliu ir baigiant sudaužyta širdimi; ji turi turėti šešias poras rankų.

Angelą pribloškė šiai būtybei keliami reikalavimai.
- Šešios poros rankų! Na, jau ne!, – sušuko Angelas.
Viešpats atsakė:
- O, ne rankose bėda. O trijose porose akių, kurios privalomos kiekvienai motinai!
-Ir visa tai tipiniame modelyje?, – paklausė Angelas, turėdamas omenyje tris poras akių.
Viešpats linktelėjo:
- Taip, viena pora akių, kad motina matytų kiaurai uždarytas duris, kai ji klausia savo vaikų, ką jie veikia, nors ji tai jau ir žino. Kita pora akių pakaušyje, kad matytų tai, ką jai reikia žinoti, nors kiti to net neįtaria. Ir trečia pora – štai čia, priekyje. Jos tam, kad ji pažvelgtų į neklaužadą vaiką ir be žodžių jam pasakytų, kad supranta jį ir myli.

Angelas bandė sustabdyti Viešpatį:
- Bet juk tai per daug darbo vienai dienai, pabaik rytoj.
- Bet aš negaliu, - paprieštaravo Viešpats – Aš jau beveik baigiu šį kūrinį, kuris toks artimas mano širdžiai. Ji jau pati save išsigydo, kai suserga ir gali pamaitinti šeimą iš svaro maltos jautienos bei gali priversti devynmetį palysti po dušu..

Angelas priėjo ir palietė moterį:
-Bet ji tokia švelni, Viešpatie..
-Taip, ji švelni, – sutiko Kūrėjas. – Bet aš ją sukūriau ir tvirtą. Neįsivaizduoji, ką ji gali iškęsti ir kiek nuveikti.
- Ar ji moka mąstyti? – paklausė Angelas.
Viešpats patikino:
- Ji ne tik moka mąstyti, ji gali argumentuoti ir pagrįsti.
Tada Angelas kažką pastebėjo, ištiesė ranką ir palietė moters skruostą.
- Oi, atrodo, kad šis modelis praleidžia vandenį. Sakiau tau, kad bandai per daug visko į ją sukišti.
- Tai ne protėkis, - paprieštaravo Kūrėjas.- Tai ašara!
- Kam ta ašara? – nustebo Angelas.
Dievas paaiškino:
- Per ašaras ji gali išreikšti savo džiaugsmą, sielvartą, skausmą, nusivylimą, vienatvę, širdgėlą ir pasididžiavimą.
Angelas buvo sužavėtas:
-Viešpatie, tu – Genijus! Tu viską apgalvojai, nes moterys tikrai nepaprastos!

************

Moterys savo stiprybe stebina vyrus.
Jos augina vaikus,
Jos pakelia vargus ir negandas, velka sunkią naštą, ir tuo pačiu spinduliuoja laimę, meilę ir džiaugsmą.
Jos šypsosi, kai nori rėkti.
Dainuoja, kai nori verkti.
Jos verkia, kai yra be galo laimingos ir juokiasi, kai nerimauja.
Jos kovoja dėl to, kuo tiki.
Jos drąsiai pasipriešina neteisybei.
Jos nepriima atsakymo „ne“, kai tiki, kad yra geresnis sprendimas.
Jos atsisako naujų batų, bet nuperka juos savo vaikams.
Jos palydi išsigandusį draugą pas daktarą.
Jos myli besąlygiškai.
Jos verkia, kai jų vaikams sekasi ir džiūgauja, kai jų draugai gauna apdovanojimus.
Jų širdys plyšta, kai miršta draugas.
Jos sielvartauja netekusios šeimos nario, vienok, jos net tada būna stiprios, kai mano, kad daugiau nebeturi jėgų.
Jos žino, kad prisilietimas ir bučinys gali išgydyti sudaužytą širdį.
Moterys būna visokių dydžių, spalvų ir formų.
Jos važiuos, skris, eis, bėgs ar siųs el. paštu žinutę, kad parodytų kaip jus myli.
Moters širdis – štai kas priverčia suktis pasaulį!
Moterys ne tik gimdo.
Jos suteikia džiaugsmą ir viltį.
Jos užjaučia ir paguodžia.
Moterys gali daug ką pasakyti ir daug ką duoti.
austa austa 4318
2005-03-09 10:06 austa
Nuostabu smile smile
austa austa 4318
2005-03-09 10:27 austa
Dievas Moterį sukūrė iš vyro šonkaulio .
Ne iš kojos, kad nebūtų pažeminta .
Ne iš galvos, kad nebūtų perdaug išaukštinta.
Bet iš šono, kad būtų su tavim prie šono, kad būtų lygi su tavim…
..Iš šonkaulio, kuris po vyro ranka, kad vyras ją apgintų……
….Iš širdies pusės, kad būtų mylima.
M
Mante 1250
2005-03-09 10:50 Mante
Kažkodėl šventai tikiu, kad jei sutuoktiniai nesiskiria, reiškia jie ir nenori to daryt. Reiškia juos dar jie nenusivylę visiškai savo santykiais ir vienas kitu. Aš išsiskyriau, kai jau nieko nebuvo likę. net širdis nesuvirpėjo. Popierukus sutvarkai žmogus ir tiek. Bet visvien jis man sugebėjo sušikt gyvenimą. O vaikščiojau iškėlus aukštai galvą, lyg sakydama, kad štai, matot, kokia aš stipri moteris, aš sutvarkiau viską taip kaip reikia. Na ir kas iš to? Aš išsiskyrus jau..reikia paskaičiuot.. de facto 5 metai, de jure 3. O atsibundu naktį išpilta šalto prakaito- vyrą sapnavau... Visgi paliko man pėdsaką dūšioj visas tas mūsų gyvenimėlis kartu....
D
DaivaP 5457
2005-03-09 16:34 DaivaP
Man labai patiko ši pasaka. Manau, truputis jumoro šiai temai nepakenks smile O tai šiurpu darosi skaitant baisias istorijas iš gyvenimo. smile Niekam nelinkiu.

Kartą viena fėja nusprendė padaryti kam nors stebuklą. Išsirinko pagyvenusią porą, kur vyras ir žmona kartu išgyveno 30 metų. Atskrido pas juos ir tarė:
- Aš įvykdysiu jums po norą, kokį tik užsigeisite!
Pirmoji pasisakė žmona:
- Norėčiau su savo mylimu vyru apsigyventi kokiame nors rojaus kampelyje, kad mums nieko netruktų iki pat gyvenimo galo!
Fėja tik mostelėjo burtų lazdele ir žmonos rankose atsirado nuosavybės dokumentai vilai Antilų salose, bilietai, čekis didelei sumai. Tada pasisakė vyras:
- Atleisk, brangioji... Tau jau 50 metų... Tikiuosi tu mane suprasi... Noriu tose salose apsigyventi su mane mylinčia, 30 metų jaunesne moterimi...
Fėja mostelėjo burtų lazdele ir vyras paseno 30 metų...
Moralas: vyrai gal ir kiaulės, bet fėjos - tai moterys.
E
Emma 1993
2005-03-09 16:57 Emma
Отношения подобны воздуху: чтобы испортить, достаточно хоть раз не сдержаться.
E
Emma 1993
2005-03-09 19:56 Emma
"Я спросила: "Чего ты хочешь?"
Он сказал: "Быть с тобой в аду"
А.Ахматова, 1914
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui