Per kiek dienų registrų centras įregistruoja įmonę?

M
mariuszi 2
2005-11-05 21:39 mariuszi
Tiesiog trumpas klausimelis savaitgali, kai nera galimybes tuo pasidometi telefonu - gal kazkas neseniai registravot imone? Man idomu suzinoti kiek laiko uztrunka proceduros registru centre registruojant nauja imone, kai reikalai su notaru jau sutvarkyti, mokestis uz imones registravima sumoketas.
Dekoju uz pagalba.
D
Daiva_E 10
2005-11-06 08:59 Daiva_E
Labas visiems, aš čia naujokė. Turia Tau, mariuszi, atsakymą. Esu ką tik įkūrusi savo įmonę. Kadangi nuostatus pasirašiau pati ir noterė priekaištų neturėjo, tai sutvarkė greit, per 1 dieną. O registrų centras išdavė registravuimo pažymėjimą per 2 savaites. Nežinau, gal didžiuosiuose miestuose būtų greičiau, o man į Šilutė dar turėjo parvežt iš Klaipėdos.

Turiu ir aš klausimėlį. Gal kas galit atsiųst sutarties pavyzdį, kurį apskaitos paslaugas teikianti įmonė turi sudaryt su įmonėmis, kurioms teikia paslaugą. Būčiau žiauriai dėkinga, nes tingiu sukti galvą, ir taip užtenką to mąstymo.
M
mariuszi 2
2005-11-06 17:41 mariuszi
Labas Daiva.
Jei per savaite negausi tokio sutarties galesiu tau padeti-as taip pat naujai steigiantis imone,tad jau laukiu sutarties pavyzdzio is firmos, kuri man tvarkys apskaita. Zadejo antradieni man ja atsiusti.
D
Daiva_E 10
2005-11-11 11:47 Daiva_E
mariuszi, būk geras, atsiųsk man tą sutarties pavyzdį, jei jau gavai. neturiu laiko ieškot, o jėgų dar labiau, nes žiauriai apsirgau. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui