Buhalterėms asėms dėl atostoginių paskaičiavimo

A
alvydasga 1
2005-11-22 16:26 alvydasga
Dėl įmonės reorganizacijos buvo panaikintas mano etatas.Dėl to turėjau pereiti į žemesnes pareigas su daug mažesniu atlyginimu (savo noru).Pagal įmonės kolektyvinę sutartį man yra mokamas 6 mėnesius buvęs vidutinis darbo užmokestis.Dabar algolapyje yra surašyta taip: pagrindinis valandinis atlyginimas,priemoka už naktinį darbą, šventines dienas ir priemoka iki vidutinio atlyginimo.Jeigu po 6 mėn. aš išeisiu kasmetinių atostogų ar skaičiuojant atostoginius, priemoka iki vidurkio būs įskaičiuota išmokant atostoginius (taip pat norėčiau sužinoti kai būtų ir su nedarbingumo lapeliu).Įmonės buhalterija sako ,kad priemoka iki vidurkio įtraukta nebus.
Tiesi Tiesi 4035
2005-11-22 17:11 Tiesi 2011-09-11 03-55
Pasiūlyk savo buhalterijai dar kartą perskaityti šios tvarkos 3.4. punktą ir neskleist čia erezijų (čia atveju, jei išeini atostogų iš karto pasibaigus 6 mėnesiams arba anksčiau)
www3.lrs.lt/cgi-bin/preps2?Condition1=2118...


alvydasga rašė: Dėl įmonės reorganizacijos buvo panaikintas mano etatas.Dėl to turėjau pereiti į žemesnes pareigas su daug mažesniu atlyginimu (savo noru).Pagal įmonės kolektyvinę sutartį man yra mokamas 6 mėnesius buvęs vidutinis darbo užmokestis.Dabar algolapyje yra surašyta taip: pagrindinis valandinis atlyginimas,priemoka už naktinį darbą, šventines dienas ir priemoka iki vidutinio atlyginimo.Jeigu po 6 mėn. aš išeisiu kasmetinių atostogų ar skaičiuojant atostoginius, priemoka iki vidurkio būs įskaičiuota išmokant atostoginius (taip pat norėčiau sužinoti kai būtų ir su nedarbingumo lapeliu).Įmonės buhalterija sako ,kad priemoka iki vidurkio įtraukta nebus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui