Tax.lt narys HONUS

H
Tax.lt narys nuo
2010-11-18
HONUS
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-11-18 09:19 Darbo teisė » Biuletenis » #878575

Elste rašė:

Tininga rašė:

Elste rašė: Bet kadangi stažo neturite, tai nieko ir negausite už jį. Tiesiog bus tik pateisinamas dokumentas dėl ko nebuvote darbe.
Elste, jis buvo studentas, tai gal jam ir nereikės stažo.
Turėtų gauti minimalią pašalpą (nes nėra iš ko jos paskaičiuoti)

Aaa, smile nu kaip studentas tada gal.
BEt faktas,kad turi ne sėdėti namie (kaip įpratęs neiti į paskaitas), o pateisinti savo neatvykimą į darbą.
Nervina mane tokie neatsakingi ir niekaip nepersiorientuojantys, kad jau nebe studentai, o darbuotojai. Ir turi laikytis darbo tvarkos, drausmės. Atsakomybės, pareigingumo!!!
Oooi, kol perauklėji tokius. Bet kai dabar bedarbių daug, tai ir nebeauklėju, nenori dirbti nereikia- von už pravaikštas, ateis kitas smile


Is kur toks pyktis? Juk ne visi zmones is kart gime moka vaiksciot. Nederetu pykt ant naujoku, nes naujokas viena diena gali ir jus "perspjauti" arba gali tekti naudotis to dabartinio naujoko paslaugomis po ilgu metu praktikos. Peace ;)
2010-11-18 07:46 Darbo teisė » Biuletenis » #878511

Tininga rašė:

Elste rašė: Bet kadangi stažo neturite, tai nieko ir negausite už jį. Tiesiog bus tik pateisinamas dokumentas dėl ko nebuvote darbe.
Elste, jis buvo studentas, tai gal jam ir nereikės stažo.
Turėtų gauti minimalią pašalpą (nes nėra iš ko jos paskaičiuoti)


Tą ir norėjau išsiaiškinti. Dėkui visiems už atsakymus. Skubu į polikliniką.
2010-11-18 07:21 Darbo teisė » Biuletenis » #878486
Pilnai suprantu tai. Šiandien planuoju nuvykt į polikliniką pasitirkinti sveikatą ir dėl šios pažymos. Kai ją gausiu, kokie tūrėtų būti mano tolimesni veiksmai?
2010-11-18 07:12 Darbo teisė » Biuletenis » #878479
Sveiki. Turiu tokį klausimą. Esu šiais metais baigęs studijas ir tik beveik 2 savaitės kaip dirbu. Tačiau susirgau prieš 2d. Vieną dieną nėjau į darbą (antradienį), sekančią ėjau, nes pagarėjo sveikata, bet atkrito liga ir vėl susirgau. Šiandien ketvirtadienis, tai jau šią savaitę, manau, būsiu nedarbingas. Gaunasi taip, kad pirmadienį dirbau, antradienį ne, trečiadienį dirbau ir ketvirtadienį, penktadienį nedirbsiu. Poliklinikoj dar nebuvau tikrintis. Neturiu stažo, nes studijavau dieniniam kurse, tačiau EGAS sistemoje yra toks punktas, kurį reikia pažymėti kreipiantis dėl ligos išmokos, kad esu studijavęs per paskutinius metus. Tai kyla klausimas: ką aš iš to gausiu? Ir ar registruojamas prašymas 2 d. atgal, jei susirgau būtent tą dieną? Ir kaip čia viską tvarkyti, nes susiduriu pirmą kartą?

Iš anksto dėkui už informaciją.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui