Tax.lt narys Andrytis

A
Tax.lt narys nuo
2011-11-13
Andrytis
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-11-13 18:27 Darbo teisė » antraeilės pareigos » #1003656

urtele rašė:

Andrytis rašė:
gali direktorius ir nesutikti, tai reikia išsidarbinti prieš įsidarbinant į valstybės tarnybą ar galima dirbti, o reik išsidarbinti negavus sutikimo?
Jeigu darbo grafikas netrukdo eiti kitų pareigų, tai manau direktorius neturėtų kliudyti.Kiek žinau anksčiau dirbantys valstybės tarnyboje , negalėdavo dirbti kitose įmonėse, dabar yra leidžiama. Mes priėmėm į darbą darbuotoją, dirbantį gaisrininku priešgaisrinėj tarnyboje. Išdavėm darbo grafiką, pagal kurį jis dirbtų, jei jam būtų leista įsidarbinti.Svarbiausia, kad savaitės darbo valandų skaičius susumavus , neviršytų 60 val./sav.


dekui, bet ar darbuotojas neturedamas leidimo dirbti antraeiles gali darbinis i valstybes tarnyba? kad jau dirbtu valstybes tarnybos ir darbintusi i antraeiles pareigas tai aip ir viskas aisku, o dabar yra antraeiles ir darbinasi i valstybes tarnyba, tai jis kaip ir darbindamasis i valstybes tarnyba neturi jokio leidimo, o darbiasi ne i maza istaiga tai to patvirtinimo gali laukti net keleta dienu, tai taip gausis, kad pirmasias dienas dirbs be leidimo? ar ne? smile tai ar jis darbindamas i valstybes tarnyba gali dirbti antraeiles ar turi issidarbinti ir tik gavus leidima isidarbinti gales? smile tikiuosi bus galima suprati ka norejau pasakti smile
2011-11-13 18:15 Bendra » Darbo kodeksas: klausimai » #1003654
Labas vakaras,
Gal ne visai i sia tema rasau, bet nezinau kur pritaikyti si klausima. galite padėti išspręsti tokį klausimą. Jeigu asmuo darbindamasis i valstybės tanybą (ne pagal darbo sutartį) dirba antraeilėse pareigose puse etato, jis turi rašyti įstaigos direktoriui prašymą leisti dirbti antraeilėse pareigose, bet ar jis darbindamasis gali dirbti antaeilėse pareigose, nes kaip suprantu gali direktorius ir nesutikti, tai reikia išsidarbinti prieš įsidarbinant į valstybės tarnybą ar galima dirbti, o reik išsidarbinti negavus sutikimo? aciu smile
2011-11-13 18:01 Darbo teisė » antraeilės pareigos » #1003651
Labas vakaras,
Gal galite padėti išspręsti tokį klausimą. Jeigu asmuo darbindamasis i valstybės tanybą (ne pagal darbo sutartį) dirba antraeilėse pareigose puse etato, jis turi rašyti įstaigos direktoriui prašymą leisti dirbti antraeilėse pareigose, bet ar jis darbindamasis gali dirbti antaeilėse pareigose, nes kaip suprantu gali direktorius ir nesutikti, tai reikia išsidarbinti prieš įsidarbinant į valstybės tarnybą ar galima dirbti, o reik išsidarbinti negavus sutikimo?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui