Pasiūlymo bendradarbiauti forma?

M
Mutabor 1
2007-06-19 11:43 Mutabor
Gal kas turit formą ar pvz. kaip reik rašyti "pasiūlymą bendradarbiauti" ieškant remėjų renginiui?
dekui
E
erdana 11
2007-06-20 09:54 erdana
Labas,
Siunčiu tau mūsų pvz., gal padės. Pasiūlymas neturi būti labai ilgas, pagrindinę mintį turi išdėstyti trumpai ir aiškiai:
Gerb. Direktoriau!
Mūsų įmonės viena iš veiklos sričių yra darbininkų apgyvendinimas įvairiuose Lietuvos miestuose.
Iš reklaminių leidinių žinome, kad Jūsų įmonės veikla susijusi su statybomis, todėl siūlome užmegzti bendradarbiavimo ryšius.
Iš savo pusės mes galim aprūpinti stogą virš galvos Jūsų darbuotojams . Jums nereikės gaišti savo brangaus laiko, ieškant darbuotojams apgyvendinimo vietos trumpam ar ilgam laikui .
Šioje srityje mes turime sukaupe 3-jų metų patirtį ir su malonumu norėtume su Jumis bendradarbiauti.
klaudia klaudia 818
2009-07-14 08:14 klaudia
Sveiki. Gal galite padėti surašyti pasiūlymą bendradarbiauti. Mūsų įmonė nori bendradarbiauti su kita įmone, bet ne tuo kuo dabar užsiimame, bet išvis naują sritį.
Ar pasiūlymas taip pat rašomas, viršuj musų įmonės duomenys, kairiame šone, akm adresuoju, ir tiesiog rašysiu pasiūlymas. Bet va dėl teksto net nežinau kaip išdėstyti. Padėkite, gal esate kas rašę pasiūlymą bendradarbiauti. Iš anksto labai dėkoju.
A
Aleksiukas 1401
2009-07-14 10:36 Aleksiukas
Laba diena gal ne į temą, bet ką darysi. gal žinote kas nors kaip mokamas darbo užmokestis Avon kosmetikos platintojams. Kiek žinau tai jie ima prekes ir kai parduoda gauna kažkokius procentus. Bet kaip jie įdarbinami ar pagal kokią DS ar kitaip. nes juk gautas atlygis turi būti kažkaip apmokestinamas GPM ir kitais mokesčiais? Labai reikia ačiū.
Z
zydrute_kns 311
2009-07-14 11:58 zydrute_kns
kas tokie???? AVON konsultantai? smile niekur jie nedarbinami. Dirbau šitą darbą....Tai tik pasiskaičiuoji kiek tau priklauso nuo pardtuotos sumos, pasiemi savo daly, o likusius veži sumokėti už prekes :D pirmą, kartą girdžiu,kad avon konsultantus darbintu. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui