Maršrutinis kelionių dokumentas

U
Udo 6
2007-10-26 06:25 Udo
Sveiki,

aš esu paprastas vadybininkas privačioje bendrovėje. Bendrovė man skyrė važinėti bendrovės automobiliu. Gen. direktorius netgi leido važinėti automobiliu namo.

Tačiau vyr. buhalterė sako, kad jokiu būdu, kai pildau mėnesinį maršrutinį kelionių dokumentą, nerašyti maršruto "Darbas - Namai" ir "Namai - Darbas", sakė, prigalvok kokį nors darbinį maršrutą už tuos kilometrus, nes ten kažkaip papildomai jis turi apsimokestinti, ar dar kažkas. Bet aš labai noriu pildyti tvarkingai, nes kitaip ten pievos gaunasi.

Kas gali pasakyti, ko bijo buhalterė? Gal tai kaip koks benefitas man ir bijo papildomų 27%? Ar čia iš savininko kišenės nuo pelno nusirašytų kažkas? Kaip reikėtų tai apiforminti?
artas71 artas71 12029
2007-10-26 07:33 artas71 2011-09-11 05-35

Udo rašė: Gal tai kaip koks benefitas man ir bijo papildomų 27%?


Būtent. Jei nori, kad gautųsi "nepievos":
a) įsipili benzo už savus važinėjimui namo.Tačiau tai priklauso nuo patvirtinto kelionės lapo struktūros ir duomenų rašomų į jį- jei nerašomi
odometro parodymai, šis variantas praeina ;
b) pakalbi su šefu, yra paruošiamas įsakymas, kuriame nurodoma, kiek darbuotojai turi susimokėti už 1 km važinėjant savais reikalais, tvarkingai pildai (nepievas) viusus kelionės maršrutus, mėn. gale gauni iš įmonės sąskaitą, kurią iš savų pinigų apmoki.

Yra dar trys nepieviniai variantai - bet jie sudėtingesni..
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui