Tax.lt meet'as 2010

Elste Elste 27292
2010-06-02 13:45 Elste 2011-09-11 06-49

Loreta rašė: Tie lapai neturėtų susilieti, kadangi jie pertepami sluoksniukais - razinom, aguonom, karamele ir dar ten kažkuo labai skaniu. Ta bulka neturėtų būti sausa, tada ir nebus bulka. Ne visi moka gardžiai pagaminti, todėl ir gaunasi bulka. O jei tinkamai perteptas, tai ne sausas. Ir labai sunkus.


tai reiškia aš valgiau tikrą smile
nes buvo šlapias, saldus ir be galo skanus.
Ir vienas iš tokių valgymų, kai dar nori, o jau netelpa. Jo daug nesuvalgysi, nes labai sotus, o akys dar taip nori, o burna irgi dar to skonio nori... o tas, zaraza, pilvas jau nebe smile
Cha-cha Cha-cha 5529
2010-06-02 13:50 Cha-cha
Finansų ministrui
Nuo Cha-cha
2010-06-02
PRAŠYMAS

Prašome rezervuoti 70 litų skruzdelynams. Užsakyti du tie kur paveiksliuke truksta aguonų 2 vnt po 35 litus (su aguonom)

smile
Rolf Rolf 17196
2010-06-02 13:56 Rolf 2011-09-11 06-49
Kur gi tas meniu, kurį siūlo sodybos šeimininkai smile
Pabandyk dabar rasti tarp tiek lapų smile
Kol kas nieko nežadu, nes šiuo metu Rizelmine nepasiekiama. Nežinau jos nuomonės, ar sutiks man padėti.
T.y. aš jai padėsiu
Elste Elste 27292
2010-06-02 13:58 Elste 2011-09-11 06-49

Rolf rašė: Kur gi tas meniu, kurį siūlo sodybos šeimininkai smile
Pabandyk dabar rasti tarp tiek lapų smile
Kol kas nieko nežadu, nes šiuo metu Rizelmine nepasiekiama. Nežinau jos nuomonės, ar sutiks man padėti.
T.y. aš jai padėsiu


aš išsisaugojau kompe, tai va kabinu smile meniu_pobuviams.doc gudasiu_meniu.doc
A
alma7 212
2010-06-02 14:02 alma7 2011-09-11 06-49
[quote="Elste"]

Loreta rašė:

Elste rašė: Tik va nesuprantu,kodėl jį taip vadina, jeigu jis ten ne iš lapų (sausainių kokių) sulipdytas.
Ar čia koks nevykęs vertimas iš totorių kalbos smile

Būtent todėl ir vadinama šimtalapiu, kad tikras totoriškas šimtalapis gaminamas iš daug plonai iškočiotų, plonyčių tešlos lapų.


Jisai gaminamas iš šaldytos kapotos tešlos, jei gu ką. O ne iš plonai iškočiotų tešlos lapų.
A
av 709
2010-06-02 14:08 av 2011-09-11 06-49

Cha-cha rašė: Finansų ministrui
Nuo Cha-cha
2010-06-02
PRAŠYMAS

Prašome rezervuoti 70 litų skruzdelynams. Užsakyti du tie kur paveiksliuke truksta aguonų 2 vnt po 35 litus (su aguonom)

smile

Proces pošol. Valio!
A
alma7 212
2010-06-02 14:17 alma7
O dabar ir pačiai keista pasidarė kiek beskaičiau, tai šimtalapio tešla darosi iš mielinės tešlos. Tai dabar ir nebežinau kokia tešla geriau ar mielinė ar šaldyta kapota, nes aš bandžiau kepti iš kapotos tešlos labai skaniai gavosi tik tiek kad netepiau sviestu.Visai neblogai būtų gauti tikro šimtalapio pyrago recepto.
Elste Elste 27292
2010-06-02 14:19 Elste 2011-09-11 06-49

alma7 rašė: O dabar ir pačiai keista pasidarė kiek beskaičiau, tai šimtalapio tešla darosi iš mielinės tešlos. Tai dabar ir nebežinau kokia tešla geriau ar mielinė ar šaldyta kapota, nes aš bandžiau kepti iš kapotos tešlos labai skaniai gavosi tik tiek kad netepiau sviestu.Visai neblogai būtų gauti tikro šimtalapio tešlos recepto.

tai jeigu iš mielinės - tai ir bus bulka smile
A
alma7 212
2010-06-02 14:20 alma7 2011-09-11 06-49

Elste rašė:

alma7 rašė: O dabar ir pačiai keista pasidarė kiek beskaičiau, tai šimtalapio tešla darosi iš mielinės tešlos. Tai dabar ir nebežinau kokia tešla geriau ar mielinė ar šaldyta kapota, nes aš bandžiau kepti iš kapotos tešlos labai skaniai gavosi tik tiek kad netepiau sviestu.Visai neblogai būtų gauti tikro šimtalapio tešlos recepto.

tai jeigu iš mielinės - tai ir bus bulka smile


Bulka tai bulka, bet skani ta bulka pagal tikrą receptą.
Elste Elste 27292
2010-06-02 14:21 Elste 2011-09-11 06-49

alma7 rašė:
Bulka tai bulka, bet skani ta bulka pagal tikrą receptą.


O kada jau kokia bulka neskani buvo smile smile
A
alma7 212
2010-06-02 14:23 alma7
Pvz. Jei žnotumete kaip tas bulkas padaro praeitu ir noras valgyti.
Elste Elste 27292
2010-06-02 14:27 Elste 2011-09-11 06-49

alma7 rašė: Pvz. Jei žnotumete kaip tas bulkas padaro praeitu ir noras valgyti.

tai čia bet ką praeitų noras valgyti, pamačius kaip daro, iš ko ir kas daro. smile

Aš tai mėgstu bulkas tas, kurias kepa kaime močiutė senovinėje krosnyje. smile
šiaip tai skaitosi pyragas. Bet liaudiškai visada vadina bulka. smile
Loreta Loreta 28574
2010-06-02 14:27 Loreta
eikit į kulinarinius receptus aptarinėt
A
alma7 212
2010-06-02 14:34 alma7 2011-09-11 06-49

Elste rašė:

alma7 rašė: Pvz. Jei žnotumete kaip tas bulkas padaro praeitu ir noras valgyti.

tai čia bet ką praeitų noras valgyti, pamačius kaip daro, iš ko ir kas daro. smile

Aš tai mėgstu bulkas tas, kurias kepa kaime močiutė senovinėje krosnyje. smile
šiaip tai skaitosi pyragas. Bet liaudiškai visada vadina bulka. smile


Aš tai perku mažoje pardotuvėje kur tik kelis kepalėlius bulkos ar duonos atsiveža, visada šviežia. Tai primena tuos laikus, kai nebuvo užvaldę smegenys, tie koncervantai.
Jolke Jolke 1309
2010-06-02 14:34 Jolke 2011-09-11 06-49

alma7 rašė: O dabar ir pačiai keista pasidarė kiek beskaičiau, tai šimtalapio tešla darosi iš mielinės tešlos. Tai dabar ir nebežinau kokia tešla geriau ar mielinė ar šaldyta kapota, nes aš bandžiau kepti iš kapotos tešlos labai skaniai gavosi tik tiek kad netepiau sviestu.Visai neblogai būtų gauti tikro šimtalapio pyrago recepto.

Turiu aš tą receptą, tešla tikrai mielinė. Sudėtingas ir ilgas gamybos procesas, gaunasi tikrai ne iš pirmo karto (iš pirmo karto gaunasi bulka smile ). Yra norinčių???
A
av 709
2010-06-02 14:36 av
Kaip žiūrite į tai, jeigu suvažiavę iš kelionės alkani 17:00, sėdame už jau šeimininkų paruoštos vakarienės stalo, suvalgome vakariene per pusvalandį ir kylame pramogauti, o stalai nukraustomi ir perstatomi furšetui?
Elste Elste 27292
2010-06-02 14:36 Elste 2011-09-11 06-49

Jolke rašė:

alma7 rašė: O dabar ir pačiai keista pasidarė kiek beskaičiau, tai šimtalapio tešla darosi iš mielinės tešlos. Tai dabar ir nebežinau kokia tešla geriau ar mielinė ar šaldyta kapota, nes aš bandžiau kepti iš kapotos tešlos labai skaniai gavosi tik tiek kad netepiau sviestu.Visai neblogai būtų gauti tikro šimtalapio pyrago recepto.

Turiu aš tą receptą, tešla tikrai mielinė. Sudėtingas ir ilgas gamybos procesas, gaunasi tikrai ne iš pirmo karto (iš pirmo karto gaunasi bulka smile ). Yra norinčių???


už tai ir toks brangus smile
Individas Individas 8613
2010-06-02 14:37 Individas
Von iš čia su savo bulkom.
A
alma7 212
2010-06-02 14:37 alma7
Būtų labai gerai gauti tik man atrodo, kad gausim pereiti prie kulinarinio skyrelio . ania smile
Elste Elste 27292
2010-06-02 14:38 Elste 2011-09-11 06-49

Loreta rašė: eikit į kulinarinius receptus aptarinėt

a kodėl veji mus iš čia smile
juk tik rašė čia, kaip smagu aptart būtų maistuką, pasiruošimą ir t.t. ir bla bla.

O kai imamės aptarinėt - vėl negerai smile
Iš vis čia to šiumetinio meeto organizavimo h...i suprasi smile smile vis negerai kas ir negerai, tai tam netinka, tai anam per daug smile smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui