PAMAININIS DARBAS

J
jauniusm 42
2011-03-13 22:07 jauniusm
Ka daryti kai dirbamas pamaininis darbas ir vienam darbuotojui susirgus, kitas atsisako ji pakeisti? O tas darbuotojas aisku savo ruoztu veliau atsisakys pakeisti ta atsisakiusi darbuotoja veliau.. Vienas ant biuletenio tarkim jau, o kitas atsisako eiti i darba, nes jam i kirpykla matai reikia, yra kokia nors iseitis, ar nelabai?

Is anksto dekoju uz atsakyma..

:)
Elste Elste 27301
2011-03-14 07:20 Elste 2011-09-11 07-16

jauniusm rašė: Ka daryti kai dirbamas pamaininis darbas ir vienam darbuotojui susirgus, kitas atsisako ji pakeisti? O tas darbuotojas aisku savo ruoztu veliau atsisakys pakeisti ta atsisakiusi darbuotoja veliau.. Vienas ant biuletenio tarkim jau, o kitas atsisako eiti i darba, nes jam i kirpykla matai reikia, yra kokia nors iseitis, ar nelabai?

Is anksto dekoju uz atsakyma..

:)

ir nieko nepadarysite, nes pavaduojantis žmogus turi sutikti pavaduoti.
Šiaip kaip tvarką pasidaryti: pareiginėse insttukcijose įrašyti, ką ligos, atostogų ar kt. nebuvimo metu jis turi pavaduoti. Ir kiekvienam darbuotojui taip galima numatyti ir įrašyti, kas ką pavaduoja. Tada ir nebus tokių nesusipratimų, nesutikimų.
G
Gabyte-M 1
2011-03-24 06:55 Gabyte-M
Dar į tą pačią temą norėčiau paklausti: ar egzistuoja teisinis mechanizmas, leidžiantis įdarbinti "pakaitinį" asmenį, kuris dirbtų tuo atveju, jei tam tikros pamainos darbuotojas serga ar atostogauja? Šio žmogaus darbo grafikas, žinoma, būtų nepastovus.
Jei tai neįmanoma, kokias siūlytumėte alternatyvas?
Ačiū!
Elste Elste 27301
2011-03-24 06:58 Elste 2011-09-11 07-17

Gabyte-M rašė: Dar į tą pačią temą norėčiau paklausti: ar egzistuoja teisinis mechanizmas, leidžiantis įdarbinti "pakaitinį" asmenį, kuris dirbtų tuo atveju, jei tam tikros pamainos darbuotojas serga ar atostogauja? Šio žmogaus darbo grafikas, žinoma, būtų nepastovus.
Jei tai neįmanoma, kokias siūlytumėte alternatyvas?
Ačiū!

žinoma įmanoma. Tik va tas grafikas būtų nenustatomas, jeigu jis būtų įdarbinamas tik pakeitimų atvejams. O ką veiktų, kai nebūtų nei sergančio, nei atostogaunačio??? tai va, reikia įdarbinti kokiu nors pagalbiniu, sargu ar dar kuo, o kai reikia kažką pavaduoti, tai įsakymu paskiriamas pavaduoti.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui