Priežiūros komitetas, “žvaiždėtieji”, “autoritetai” bei kiti velniai....

artas71 artas71 12029
2004-11-26 20:22 artas71
Daba ką aš čia išdėstysiu bus mano labai asmeninė nuomonė. Jokių konsultacijų, koalicijų ar diskusijų kol kas šiuo klausimu nebuvo. smile
Pastebima tendencija, kad neseniai rašantys/skaitantys forumą pradeda atsargiau rinktis temas bei žodžius- kartais, bei baidytis – retkarčiais. Baidyklės vaidmuo šiuo atveju tenka neapibrėžtiems “autoritetams” bei neapibrėžtiems “žvaigždetiesėms” ( su dideliu kiekiu žvaigždučių) dalyviams.
Pasiūlymai:
a) nekurti priežiūros komiteto, kuris “dubasins” smile kiekvieną naujokėlį, parašiusį ne ten ar atidarinės už juos temas - kvepia diktatūra;
b) ramiai bei be vulgarių/keiksmažodinių išsireiškimų pateiks delfio bei geltonosios spaudos kaip” lietuvos paryčiai” komentatorių lygio veikėjams įspėjimą apie jų nederamą elgesį;
c) tai nebus buhalterinis “vienuolynas” smile – tik apie PVM, GPM ir pan. Tačiau vulgarumas bei viešų pokalbių dviese pusrimčiose temose toleruoti dederėtų.

Tax.lt turi būti bei dabar yra ( tikiuosi) geriausias Lietuvoje buhalterių, finansininkų, auditorių, apskaitininkų bei įmonių vadovų, jų pavaduotojų bei kitų, susiduriančių su mokesčiais bei apskaita žmonių, tinklapiu, kuriame yra norinčių pasidalinti žiniomis bei padiskutuoti įvairiomsi temomis, susijusiomis su ...Ne ne tik su buhalterija....Apie vakaruškas, eilėraščius, sniegą, jausmus - kodėl gi ne.

Apie viešą charakirį – gaila, kad laikinai praradom nekvailą dalyvį. Forume visi yra lygus, todėl diskusija apie tai kas kam nepatinka niekada nebuvo ignoruojama – net yra tema “Haid parkas”. Taigi nesvarbu- ar 547 896 žinutes parašei ar 50 – savaip motyvuota bei korektiškai išdėstyta mintis , mano nuomonė, vidsada toleruotina.
Hau.
M
Modestas 6751
2004-11-26 20:47 Modestas 2011-09-11 03-34

artas71 rašė: Baidyklės vaidmuo šiuo atveju tenka neapibrėžtiems “autoritetams” bei neapibrėžtiems “žvaigždetiesėms” ( su dideliu kiekiu žvaigždučių) dalyviams.


Nežinau Artai, kiek savaičių ar valandų kūrei tą tekstą, bet kiek permečiau savo žinutes tikrai gerą mėnesį, o gal net ir daugiau nieko neauklėjau....

Atsibodo....ir kitiems greitai atsibos smile

Visi juk nori pavadovauti smile

P.s. Artai įmesk nuorodas, ką pats ir išmokinai daryti smile
S
SNAPE 126
2004-11-26 21:01 SNAPE
Labas, Artas rašo tiesą, vakar tik pirmą kartą parašiau dominančia tema kelis sakinius, be jokių bjaurių žodžių , ir gavau kažkokį įspejimą. Tiesą sakant, nesupratau kame reikalas.
Dalia29 Dalia29 12616
2004-11-26 21:42 Dalia29
Modestai, prajuokinai, juodai...Gal persimokei? Modestuk, suprantu, kad Arto tekstai labai specifiniai, su "razinka", bet esmė tame, kad jis mus "žvaigždėtuosius" (su dideliu kiekiu žvaigždučių) kaip tik ir gynė smile, taktiškai primindamas, kad grubumas ir vulgarumas jokiai bendruomenei garbės nedaro. Nors kažkas paskutiniu metu labai stengiasi forume įteigti, kad vadinamieji žvaigždėtieji, generolai (matyt, sąmojingumas kaipo toks neatskiriamas nuo elementaraus prasivardžiavimo, kas labai kvepia jaunesniąja darželio grupe) vaidina prievaizdus ir stengiasi kiekvieną naujoką vos ne viešai prikalt prie kryžiaus ar net ketvirčiuoti, bet kiek peržiūrėjau tų "žvaigždėtųjų" žinutes, juos TUO mažiausiai galima kaltinti. Ir dar padariau išvadą- žvaigždučių skaičius tikrai NĖRA tiesiogiai proporcingas norui suvalgyti, pažeminti, pamokyti... ir t.t. "netikėlius naujokus". Taip pat parašytų žinučių kiekis tikrai nėra tiesiogiai proporcingas turimoms žinioms.. Didesnis parašytų žinučių skaičius tikrai turi vieną pranašumą- suteikia tam tikrą komforto jausmą, ta prasme, kad mums "ant drąsos" tikrai nereikia paimt, kad kažką parašyt (ne visada ir į temą) ar paprasčiausiai pablevyzgot.
Jautrūs esam visi, nesvarbu kiek laiko jau esam forume- antrus metus, ar antrą mėnesį. Jei kažkas įsivaizduoja, kad mums dzin, kai mus nepelnytai užsipuola, labai apsirinka. Labai. Patikėkit ne vieną kartą norėjosi lįsti į pogrindį, bent laikinai. Bet po to pasišneki privačiai, pasikeiki ir vėl laikinai ramu. Laikinai.
O gerbt forumą ir jo dalyvius privalom visi, nepriklausomai nuo to kiek žinučių esame parašę, kiek laiko praleidę jame. Ir patikėkit nėra čia jokios "diedovščinos", todėl labai nesinori, kad būtų dirbtinai eskaluojama kažkokia mistinė priešprieša, netolerancija ir etc.
Hau
S
Soffy 9075
2004-11-26 21:56 Soffy
smile smile
Dalia29 Dalia29 12616
2004-11-26 21:57 Dalia29 2011-09-11 03-34

Soffy rašė: Man būtų labai įdomu sužinoti KADA ir KAIP aš kažkam iš Jūsų užlipau ant mylimos nuospaudos. Dievaži, labai smalsu:).

Tu čia apie KĄ???? smile smile smile
artas71 artas71 12029
2004-11-26 22:09 artas71 2011-09-11 03-34

Soffy rašė: :).

..jei kalbam apie vulgarumą, beskonybę bei panieką, netoleranciją, tai pamynėt.Jeigu ne- tai nepamynėt.Mano labai asmenine nuomone - SOFFY " в связях порочащих незамечена". "NeSoffy" - pastebėta.
Tiesi Tiesi 4035
2004-11-26 23:31 Tiesi 2011-09-11 03-34
Kad nebūtų bereikalingų nuoskaudų: ar forumo taisykles skaitei? smile
Įspėjimų be reikalo tikrai niekas nedalina...


SNAPE rašė: Labas, Artas rašo tiesą, vakar tik pirmą kartą parašiau dominančia tema kelis sakinius, be jokių bjaurių žodžių , ir gavau kažkokį įspejimą. Tiesą sakant, nesupratau kame reikalas.
L
Linda6 11854
2004-11-27 10:44 Linda6
Labai pritariu Artui. Tiesiog kartais susikaupia tokia netolerancija, pagieža, jau nekalbu apie keiksmažodžių mėgėjus, kad nebesinori net žvilgterėti į šį tinklapį. Atrodo, kad išsipildo šie žodžiai, kad lietuvių mieliausias užsiėmimas ĖSTI VIENI KITUS. Rodos, susirenka ir ne vieną aukštąjį išsilavinimą turintys žmonės, tačiau pagarbos tūkumas ,pirmiausia pačiam, o paskui ir kolegai, pasireiškia tragiškai.
Neseniai buvau seminare VMI. Viena, jau pagyvenusi kolegė man pašnibžomis pasakė, kad YRA TOKS GERAS TAX.lt.... smile Džiugu...bet bijo ko nors paklausti mūsų, nes gavo pylos nuo dalyvių...
Todėl turiu pasiūlymą: pamirškime, kas buvo negerai ir artėjant gražiosioms mūsų šventėms, atleiskime vieni kitiems už visas padarytas ir nepadarytas nuodėmes ir patys pažiūrėkime į savo nuogą sielą, pasikapstykime ir supraskime, kad tokiu savo , kartais netoleruotinu elgesiu, atbaidome tikrai didelę darbo, gyvenimo patirtį turinčius kolegas.
Juk jie mums tikrai daugiau suteiktų žinių,pasidalintų tuo, kuo gali. smile
Todėl visiems linkiu sėkmės geruose darbuose ir tolerancijos kitaip mąstančiam žmogui. smile
E
Emma 1993
2004-11-27 11:08 Emma
Linda6, Jūs kalbate labai teisingus dalykus, bet...
Naujokas, esi neapsipratęs, nelabai žinai visą tą forumo sistemą - kitaip tariant - užėjai į svečius, tai gal pusvalandį pavaikščiok po temas, atsakyk vieną kitą klausimėlį, nes geriausiai vis tik supranti kažko tai veikimą, kai pats kažkuo pasinaudoji. Man, sakykim, atidaryti naują temą tai STRESAS, šitiek visko yra ir tu atidarai naują temą, nes esi įsitinęs, kad NIEKADA apie tai nebuvo kalbėta anksčiau. Aš tai taip suprantu naujos temos atidarymą. Tai dabar, kai aš šiame forume jau 1,5 metų, o tik užėjusi, kelis mėnesius man nebuvo jokio reikalo klausinėti, tik skaityk. Kas neleidžia kitiems taip elgtis? Ar aš čia jau labai iškreiptai kukli? Bijoti klausti tai jau tikrai nebijojau, tiesiog nebuvo reikalo nei klausti nei naujas temas atidarinėti. Temoje apie 2 nedarbingumo dienas mergelė aiškiai žalio supratimo neturi apie nieką, ne tik apie tas nelaimingas 2 d. Vietoj to, kad sėstų ir skaitytų, ji laukia, kad jai aiškiai TAM KARTUI atsakytų. Viskas, jai daugiau neįdomu.
Prie ko čia TOLERANCIJA ir kitaip MĄSTANTIS žmogus?
A
Apologetas 926
2004-11-27 11:09 Apologetas
Bloga darosi nuo deklaraciju. Artai, Linda, - tiesiog bukit tokiais, kokiais norite buti. Gal kolegos pastebes, patiks kolegoms - stengsis lygiuotis i jus, ir viskas bus gerai. Viskas bus tvarkoj. Pamatysite patys.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui