Kulinariniai receptai

L
Loreta13 30842
2008-04-12 14:32 Loreta13 2011-09-11 05-48

individas rašė: O klausimas, prieskonius dabar dėti ar kai iškeps?
Dabar dabar:))
Šaiposi čia iš jūsų.
Ir per naktį lai pastovi su tais prieskoniais.
Ryt kepsite.
Elvusia Elvusia 19998
2008-04-12 14:36 Elvusia
Matot, jis jau surado kažkokią kojinę, sukišo mėsą. Pamatė, kad prieskoniai dar nesudėti.
Gurkštelėjo alaus ir galvoja, ai paklausiu, dėt - nedėt...
Galiu ir paskui, iškratęs iš kojinės :)
Individas Individas 8613
2008-04-13 08:07 Individas
Išsiaiškinau, kad atvilko stirnienos.Šaunu į krosnį. Kviečiu visus į balių. Kai iškeps. smile
L
Loreta13 30842
2008-04-13 08:25 Loreta13 2011-09-11 05-48

individas rašė: Išsiaiškinau, kad atvilko stirnienos.Šaunu į krosnį. Kviečiu visus į balių. Kai iškeps. smile
Kepkite, kepkite.
Žiūrėkit, kad ten tiksliai pagal mano instrukcijas.
Eisiu raugintų agurkų ir rugių sulčių pasiruošiu:))
S
subare 523
2008-04-13 08:27 subare
o pamarinuot nepamiršot? Žvėriena paprastai kieta ir sausa būna. smile
Individas Individas 8613
2008-04-13 08:36 Individas 2011-09-11 05-48

subare rašė: o pamarinuot nepamiršot? Žvėriena paprastai kieta ir sausa būna. smile


Visa naktį marinavau, kad ji kur.... Nevalgęs per ją likau.

Vaje, Loreta 13, agurkai tiks, o štai su sultimis, gal kita šeštadieni? Dar po vakarykščio alaus truputi nekaip jaučiuosi. smile
S
subare 523
2008-04-13 08:40 subare
gal kas žino ką pasigaminti iš aštunkojo kojų? Atnešė čia visą maišą, ką su jom veikti nežinau smile
Individas Individas 8613
2008-04-13 08:46 Individas
O čia tai atvilko..... smile Vienas aštunkojis turi aštuonias kojas, tai tarkim atvilko kokius 9 vienetus....Gaunasi...Ai, vėliau paskaičiuosiu... smile

O štai ką su jais daryti.... Jei man taip, tai šokčiau per balkoną..... smile
S
subare 523
2008-04-13 08:48 subare
negaliu aš šeštam aukšte gyvenu, tai iš kart "v drebezgi" bus, o dar ne visi balansai padaryti, jaučiu moralinę atsakomybę prieš darbdavius smile
Rolanda Rolanda 6896
2008-04-13 08:58 Rolanda
[quote="subare"]

Tikiuosi, jos benk kiek jau apdorotos? Ar tik nukapotos dar gyviems padarėliams? smile
Šiaip man labai skanu aštuonkojų mišrainė su kiaušiniais. Arba aštuonkojų žiedeliai, apkepti aliejuje (t.y. "fri"). Tik reikia jų nepervirti (neperkepti) - vos kelias minutes, nes priešingu atveju taps akmeniniais (neįkandamais).
Elvusia Elvusia 19998
2008-04-13 09:02 Elvusia
Sekmadienio rytas, ankstus rytas, o jūs jau per balkonus ketinate šokinėti.
www.lrytas.lt/-12027368591201405244-p2-Skoni...
S
subare 523
2008-04-13 09:03 subare
Taip suparatau, kad tas pats kaip ir su kalmarais, turbūt ir skonis toks pat?
Individas Individas 8613
2008-04-13 09:04 Individas 2011-09-11 05-48
[quote="Rolanda"]

subare rašė:

Tikiuosi, jos benk kiek jau apdorotos? Ar tik nukapotos dar gyviems padarėliams? smile


Čia pas aštunkojus paklausti, kada jiems kojas nukapojo? smile

Klausimas, kiek laiko kepa stirniena ant trečio greičio? Čia plytelė tokia standartinė, net nežinau kokioj temperatūroj kepu... smile
L
Loreta13 30842
2008-04-13 09:07 Loreta13 2011-09-11 05-48

individas rašė: Klausimas, kiek laiko kepa stirniena ant trečio greičio? Čia plytelė tokia standartinė, net nežinau kokioj temperatūroj kepu... smile
O kiek tų "greičių" yra išvis smile
Elvusia Elvusia 19998
2008-04-13 09:08 Elvusia
Kadangi tavo orkaitė kepa ne temperatūroje, o greičiais smile tokios dar neturiu.
Gal kas turi - patars.
S
subare 523
2008-04-13 09:09 subare
Elvusia Ačiū pabandysiu su vynu pasigaminti
Rolanda Rolanda 6896
2008-04-13 09:10 Rolanda
Geras klausimas... Trečias greitis - tai gal 140 ar 180 laipsnių... Ilgai keps, gal 2-3 val., todėl vis palaistyk atsiradusiomis sultimis (skardoje), kas valandą apversk. Aš tavo vietoje stirnieną būčiaut troškinusi, nes tai kieta mėsytė ir ilgai kepant sudžiūsta.
Bet šaunuolis esi - mėgstu, kai vyrai virtuvėje stebuklus padaro! smile
L
Loreta13 30842
2008-04-13 09:13 Loreta13
"Rankovėje" jis kepa.
Viskas ten gražiai troškinasi. Tikiuosi :))
Tik tie "greičiai", ką aš žinau.
Individas Individas 8613
2008-04-13 09:13 Individas
[quote="Loreta13" O kiek tų "greičių" yra išvis smile[/quote]


Dabar žiurėkit, pasirodo yra temperatūra, parašyta 300 daugiausia. Aš ją į orkaite ikišau, teisingai? Ir 300 nustačiau temperatūra, kaip man žinoti kada ji iškeps? Šakute badyti?
Rolanda Rolanda 6896
2008-04-13 09:16 Rolanda
Prie 300 laipsnių turėtų būti valgoma jau po 1-2val. (Priklausomai, nuo mėsos gabalo storio). O išėmęs įpjauk per viduriuką - ir matysi, kaip ten visus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui